Dla zainteresowanych w sobotę po giełdzie załatwiłem transport do pewnej hurtowni i nie tylko do niej rzecz jasna.Także można się śmiało zaopatrywać w euro
2005.04.09 - Giełda w Szczecinie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzDla zainteresowanych w sobotę po giełdzie załatwiłem transport do pewnej hurtowni i nie tylko do niej rzecz jasna.Także można się śmiało zaopatrywać w euro
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzDla zainteresowanych w sobotę po giełdzie załatwiłem transport do pewnej hurtowni i nie tylko do niej rzecz jasna.Także można się śmiało zaopatrywać w euroWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Z tego co wiem co poniektórzy dotrą do Szczecina dopiero w piątek ok. godz. 21 i "Dziurka" ich ominieŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaA może taki transport w piątek przed "Dziurką". Z planów kangura wynika, że w piątek troszkę dłużej mają otwarte.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaTylko wysiądźcie w Szczecinie na głównym.
Nie róbcie powtórki z zeszłorocznych Tychów
Comment
-
-
POGODA DLA ODWAŻNYCH
Sprawdzałem prognozę pogody na dzień 9 kwietnia br. Zapowiadane jest słonko i temperatura w okolicach 14 st C.
Do tego gorąca atmosfera Giełdy i będzie bardzo ciepło...
Comment
-
-
A więc tak:
1. - jutro pracuję, aby przyszły piątek mieć wolny.
2. - kupiłem bilet-nowość (ten tani), za IC z miejscówką zapłaciłem 36 zeta,
3. - od poniedziałku robię zakupy piw ( Konstancin, Okuniew, Ciechanów, Krajan-porter ) i od tego czasu nie przyjmuję zamówień
4. - z tego co wiem nikt nie pertraktował z akszeingą na temat piw Regina - czasu coraz mniej.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaA więc tak:
4. - z tego co wiem nikt nie pertraktował z akszeingą na temat piw Regina - czasu coraz mniej.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
O mnie się nie martw biorę co przywieziesz
Byle po cenie nabycia
Urlop też mam już podpisanyŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
Comment
-
-
Dlaczego nie?
Chociaz mogę tylko zaproponować nasze lokalne piwa oraz portera BOSSa.
Ew. coś z piw niemieckich: jakieś pszeniczne, ciemniaki, itp.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
Comment
-
Comment