Z tego co słyszałem wolny jest jeszcze styczeń, gdyż nie ma kto zorganizować "małej Warszawy"
2005.04.09 - Giełda w Szczecinie
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Ahumba napisał(a)
Z tego co słyszałem wolny jest jeszcze styczeń, gdyż nie ma kto zorganizować "małej Warszawy"Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
Z tego co słyszałem wolny jest jeszcze styczeń, gdyż nie ma kto zorganizować "małej Warszawy"
Ahumba, nie wyskakuj przed szereg i na razie cicho sza.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Według mnie termin powinien zostać. Jak widać z innymi giełdami specjalnie nie koliduje, a co do warsztatów to chyba sporo osób ma jednak sprecyzowane "poglądy" tj. albo browarnictwo amatorskie albo kolekcjonerstwo. Wszystkie imprezy chyba niesposób jest odwiedzić
W sprawie giełdy warszawskiej trwają na razie "zakulisowe działania i naciski" jak coś będzie wiadomo to na pewno na forum się pojawi, a w tym temacie rozmawiamy o Szczeciniepozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
A dlaczego albo, albo?
Ja tam chętnie bywam na jednych i drugich.
Z oczywistych jednak powodów nie jestem w stanie być na wszystkich imprezach. Jak dla mnie tubylca termin giełdy szczecińskiej jest oczywiście dowolny.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
grzeber napisał(a)
Wszystkie imprezy chyba niesposób jest odwiedzić
No ale ja się własnie bardzo staram być na wszystkich
Comment
-
-
kangurpl napisał(a)
A dlaczego albo, albo?
Ja tam chętnie bywam na jednych i drugich.
Z oczywistych jednak powodów nie jestem w stanie być na wszystkich imprezach. Jak dla mnie tubylca termin giełdy szczecińskiej jest oczywiście dowolny.
A Ty Kangurze jesteś ewenementem bo zarówno zbierasz jak i warzyszpozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
grzeber napisał(a)
Ależ ja nikomu nie bronie odwiedzania zarówno giełd jak i warsztatów chodzi jedynie o to, że piwowarzy na giełdy jeżdzą raczej toważysko i nie zawsze skłonni są jechać na nie przez pół Polski jeżeli tydzień później sa jakieś warsztaty. Analogicznie z kolekcjonerami, ja do Szczecina postaram się przyjechać ale już impreza w Wolsztynie raczej mnie nie interesuje. Imprez robi sie coraz więcej (szczególnie piwowarskich) więc konieczna staje się "specjalizacja" .
A Ty Kangurze jesteś ewenementem bo zarówno zbierasz jak i warzysz
FCJP towarzysko"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
kangurpl napisał(a)
Uff, ulżyło mi. Nie jestem ewenementemBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Odp: GIEŁDA W SZCZECINIE
pivaria napisał(a)
Jest już wstępny termin Giełdy w Szczecinie.Będzie to 9 kwietnia 2005r.
(...)
Na tą chwilę termin mi jak najbardziej odpowiada! Mam cichą nadzieję że i tym razem w "Dziurce u Jurka" pojawi się z kija Boss !
Comment
-
Comment