Marku! Mam nadzieję, że mnie uwzględniłeś!
2005.04.09 - Giełda w Szczecinie
Collapse
X
-
-
Jak to się mogło stać, że zapomniałem o mojej Aniulce . To chyba wina Ursusa z Rumuni.
Comment
-
-
Co roku sobie obiecuję ten Szczecin. Może tym razem się uda. Choćby kimać na dworcu.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
-
Na dzień i chwiłe obecną i ja pokażę się w SZczecinie. A jeśli będą warunki odpowiednie (kawałek podłogi pod dachm) to od piątku do niedzieli.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
ja mam obiecaną ogórkową od uczestnika "O" i muzykę od uczestników "1-2" = dla tych dwóch rzeczy warto przyjechać, gdziekolwiek nie będę
zajmuję w porywach do 2m2, ale i na 1m2 dam sobie świetnie radę (poza tym cyborgi mogą ostatecznie spać na stojąco)
jeszcze trzeba tylko wymyślić, kiedy wszyscy zwalamy się do Ciebie i przez ile dni będziesz w stanie znieść ten nasz nalot
(czy przewidziano w programie wizytę w Świnoujściu, bądź za granicą? )Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Po długiej nieobecności na wielu spotkaniach. Postaram się pojawić na giełdzie w Szczecinie i w "Dziurce u Jurka" też.-------------------
Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Zaraz momencik hi hi.To kto się pisze na nocleg u mnie ,ale konkretnie
1-2 Ania i Abernacki
3.Cyborg_marcel
4.Adam 16
5.Stolp
...konkretnie!!!
Metrów nie jest za dużoBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment