Prośba do Forumowiczów chcących nocować u mnie,w jaki dzień i o której przybędziecie.Pracuję dobę z 7/8 kwietnia do 8:00.Co do poniedziałku wypisałem wniosek urlopowy,czekam na decyzję .Do zobaczonka
2005.04.09 - Giełda w Szczecinie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzProśba do Forumowiczów chcących nocować u mnie,w jaki dzień i o której przybędziecie.Pracuję dobę z 7/8 kwietnia do 8:00.Co do poniedziałku wypisałem wniosek urlopowy,czekam na decyzję .Do zobaczonka
Marku, z Anią powinniśmy pojawić się w Szczecinie w piątek najpóźniej około godziny 21,00. Jeśli chodzi zaś o poniedziałek to kombinuj chłopie z tym urlopem. Nas tak łatwo się nie pozbędziesz !
Ps. Tradycyjne moje pytanie kieruję do szanownych forumowiczów, którzy wybierają się na giełdę do Szczecina. Czy komuś mam dostarczyć butelkowanego Rycerza z Gościszewa lub inne piwa z browarów: Amber, Krajan, Ciechan.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaCzy komuś mam dostarczyć butelkowanego Rycerza z Gościszewa lub inne piwa z browarów: Amber, Krajan, Ciechan.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaJa już tylko na wszelki wypadek przypominam o Gościszewie . Oczywiście konstancin i Okuniew (jeśli będzie) jest Twój,
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzMaćku też liczę na Okuniew i Konstancin W zamian ...dogadamy się na PWWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Jeszcze jedna kwestia. Czy ktoś wybiera się z Trójmiasta na giełdę do Szczecina (wiem tylko o Wzmacniaczu), jak by co mam do oddania dwie zniżki na PKP.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumbano to kangurek, abernacka, pogoniarz jeszcze ze dwa zamówienia (na komplet) i listę będę zamykałŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzOki wedle życzenia.
1-2 Ania i abernacki
3.Cyborg_marcel
4.Stolp
5... rezerwa Adam 16
1-2...... b/z
3..........wielka niewiadoma...
4..........brak łączności
5..........z "powodów technicznych"nie przybędzie.
Hm...nie wygląda ,ta lista optymistycznie...
Mam nadzieję,że na giełdzie spotkamy się w zdecydowanie większym gronie
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzNa dzisiejszy dzień wygląda to tak:
1-2...... b/z
3..........wielka niewiadoma...
4..........brak łączności
5..........z "powodów technicznych"nie przybędzie.
Hm...nie wygląda ,ta lista optymistycznie...
Mam nadzieję,że na giełdzie spotkamy się w zdecydowanie większym gronie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika may6,7,8,9 - ekipa bialskopodlaska
Comment
-
-
-
czy to prawda?
may - potwierdź lub zaprzecz: czy to prawda, że ekipa podlasiaków przybedzie na konikach huculskich?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivariamay - potwierdź lub zaprzecz: czy to prawda, że ekipa podlasiaków przybedzie na konikach huculskich?
Prawdziwy nonsens . Podlasiacy mają swoje koniki w Janowie Podlaskim tj. same araby i arabki . Druga sprawa. Tym razem wybieramy się do Szczecina sławnym przemytnikiem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mayPrawdziwy nonsens . Podlasiacy mają swoje koniki w Janowie Podlaskim tj. same araby i arabki . Druga sprawa. Tym razem wybieramy się do Szczecina sławnym przemytnikiem.Last edited by Pogoniarz; 2005-03-23, 11:43.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment