Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
2005.04.09 - Giełda w Szczecinie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaOczywiście konstancin i Okuniew (jeśli będzie) jest Twój,Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
transport
Osoby które wybierają się do Bartoszewa na spotkanie integracyjne w dniu 8.04.2005 godz.16.30 informuję iz jest możliwośc korzystania z zaprzyjaznionej taksówki w promocyjnych cenach . Telefon do Krzysia 0601515105. Może jednorazowo zabrac 5 osób.
Comment
-
-
Dyplom dla uczestników
Każda z osób biorących udział w 5. Międzynarodowej Giełdzie Birofilów otrzyma taki oto łady Dyplom Uczestnictwa.
Comment
-
-
dyplom
UPS - nie wszedł za 1 razem...
Comment
-
-
DYPLOM
może teraz ?
Comment
-
-
ani teraz ani potem - rezygnuję z dalszych prób - przyjedziecie to dostaniecie...
Comment
-
-
dyplom ?!
Żeby tylko nie było z tym albumem tak jak z podstawkami z giełdy w Człuchowie ;-)Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
Szukam e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
Comment
-
-
na pewno nie będzie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika stolpŻeby tylko nie było z tym albumem tak jak z podstawkami z giełdy w Człuchowie ;-)
Nie wiem jak było z podstawkami w Człuchowie - ale wiem, że tu żaden album nie jest planowany więc nic takiego nie będzie w 100 %.
Comment
-
-
Comment
-
-
do zobaczenia
Niedługo odchodzę od kompa.
Nie będę mógł odpisywać aż do poniedziałku. Wszelki kontkat ze mną pod nr tel. kom.
Wiem, że już (czwartek) przyjechali pierwsi goście Giełdy.
Niektórzy będą w piątek "W dziurce u Jurka".
Ja pojawię się dopiero w sobotę na giełdzie, gdzie każdego z przybyłych osobiście serdecznie przywitam.
Do zobaczenia!
Comment
-
-
Uff! Wszystko już zapięte na ostatni guzik. Piwa zakupione (Rycerzyk świeżutki- nie muszę chyba nikomu wspominać, że jest on pyszniutki ), wafle spakowane do walizki i euro w portfelu. Pozostaje nam tylko wsiąść do pociągu (pojawimy się w Szczecinie o 19,04).
Ps. Chyba nikomu nie muszę przypominać o zabraniu ze sobą na giełdę ręczników barmańskich .
Comment
-
Comment