Wlasnie dzisiaj rozmawialem z Markem Brandysem ktöry byl osobiscie na gieldzie w Hamm.
Z jego wypowiedzi wynika ze do tej pory nie ma pewnego terminu Gieldy w Tychach ,ale najprawdopodobniej odbedze sie ona 25.05 albo 1.06 i to prawdopodobnie nie na terenie Browaru lecz na terenie stucznego lodowiska w Tychach.
po dlugiej rozmowie Marek stwierdzil ze prawdopodobnie termin przypadnie na 1.06-i w zasadzie to bedzie pewne.
Mysle ze w krötce ktos kompetentny zabierze na ten temat glos
A ja jestem srtasznym bałaganiarzem (oczywiście przesadzam ), i gdzieś zgubiłem mój notes z telefonami i nie mogę go teraz odszukać, a tam miełem numer do Marka Brandysa .
A czekam już na szczegóły dotycze giełdy.
Mam tylko nadzieję, że Marek nie zgubł mojego adresu, bo to byłoby już totalne nieszczęście, a obiecał przysłać mi zawiadomienie o giełdzie.
Originally posted by Andi Wlasnie dzisiaj rozmawialem z Markem Brandysem ktöry byl osobiscie na gieldzie w Hamm.
Z jego wypowiedzi wynika ze do tej pory nie ma pewnego terminu Gieldy w Tychach ,ale najprawdopodobniej odbedze sie ona 25.05 albo 1.06 i to prawdopodobnie nie na terenie Browaru lecz na terenie stucznego lodowiska w Tychach.
po dlugiej rozmowie Marek stwierdzil ze prawdopodobnie termin przypadnie na 1.06-i w zasadzie to bedzie pewne.
Mysle ze w krötce ktos kompetentny zabierze na ten temat glos
To bardzo źle, że termin tyskiej giełdy został przesuniety na czerwiec bo to tylko 2 tygodnie przed giełdą żywiecką. Uważam, że dłuższe przewy są bardziej wskazane!!!
Originally posted by Krzysiu Mnie 1 czerca bardzo nie pasuje
Krzysiu ostro świętuje Dzień Dziecka, i pewnie nie myjesz zębów w ten Dzień i dlatego nie chcesz się znikim spotykać
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Żywiec napisal/a
To bardzo źle, że termin tyskiej giełdy został przesuniety na czerwiec bo to tylko 2 tygodnie przed giełdą żywiecką. Uważam, że dłuższe przewy są bardziej wskazane!!!
Popieram. Uważam, że Tychy powinny być w granicach 10 - 15 maja. Tak byłoby optymalnie.
Informacja potwierdzona u organizatorów - 100 %!!!
Lokalizacja - Lodowisko.
Początek jak zwykle o godz. 6.00.
Bliższe informacje zdobyć można u Marka Brandysa z Tychów (jeden z organizatorów). Tel na pw.
Comment