Ahumba napisał(a) wspominając giełdę o jednej rzeczy zapomnieliśmy wszyscy.
chodzili tam członkowie Tyskiego Towarzystwa Birofilicznego
( przepraszam członków tej zacnej oganizacji jeśli przekręciłem nazwę). Nosili t-sherty z logo swojej "firmy".
My forumowicze , a było nas kilkoro, niczym się nie wyróżnialiśmy- nie było nas widać. Przy piwku stwierdziliśmy, że fajnie byłoby mieć też koszulki z logo browaru.
Co Ty na to Arcie?
myślę że można by to zorganizować oczywiście za zgodą Arta
sita na koszulkę są już prawie gotowe więc co za różnica czy się machnie jedną czy dwadzieścia
cosnek napisal/a Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Pierwszy raz byłem na giełdzie kolekcjonerów w Tychach i jestem pod wrażeniem. Dzięki wizycie moja skromna kolekcja podstawek mocno się powiększyła. Żywiecka giełda będzie obowiązkowa
Ty się nawet nie przyznawaj, że byłes i sie nie poznalismy????
Rozumiem, że naprawisz ten błąd w Żywcu
myślę że można by to zorganizować oczywiście za zgodą Arta
sita na koszulkę są już prawie gotowe więc co za różnica czy się machnie jedną czy dwadzieścia
To machnij lepiej odrazu 100, po co potem dorabiać
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Lista już jest w galerii.Trochę późno ale miałem ostatnio mało czasu.Mam nadzieję że lista z Żywca będzie obszerniejsza
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Pomysł z koszulkami to naprawde super sprawa i jeżeli będzie taka możliwość to napewno będe chciał sprawić sobie taką koszulke
P.S A może by tak każdy miał by swój nik na plecach???
Też piszę się na koszulkę. I jestem za tym, aby każdy miał swój nick na plecach. Każda następna giełda bedzie dla nas o wiele bardziej interesująca i nie będzie taka anonimowa
Sorki ale na giełdzie nie zachowywalismy się anonimowo
poza tym tworzyliśmy największe zgrupowanie pijących patrz post o stolikach
kolega Ahumba miał specjalną plakietkę umożliwiającą rozpoznanie go a tym samym resztę forumowiczów
a poza tym większość z nas umieściła swoje urocze mordki w internecie więc nie ględź
Comment