Czt ktoś zna powód, z którego giełda odbędzie się na lodowisku???
2002.05.25 - Tychy, Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
W dzień kiedy wypada giełda przewidziane są upały, a na lodowisku przecież jest chłodnoCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Czt ktoś zna powód, z którego giełda odbędzie się na lodowisku???
W szkole muzycznej, w której do tej pory były giełdy było zbyt ciasnoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
będę już w piątek. nocleg już u Marka zabukowałemWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ja też będę! Ale raczej w sobotę. A co dalej, to się okaże
Comment
-
-
I mnie nie zabraknie, choć mogę pojawić się jeno jako meteoryt jakowyś, bo czasu może zbraknąć. Ale pracuję nad tym.
Na lodowisku, to może będą chłodzić duże ilości piwaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ja tez się wybieram do Tychów, chociaż do chwili obecnej nie otrzymałem zaproszenia.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
zaproszenie
Zaproszenie nie jest potrzebne, jeszcze się nie spotkałem z giełdą na którą wymagane jest zaproszenie aby brać w niej udział, jeśli wiesz gdzie jest giełda i kiedy to już możesz czuć się zaproszony, a jak przyjedziesz na giełdę to worek z prezętami i tak dostaniesz od mikołaja który nazywa się Marek Brandys.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Krzysztof napisal/a
Ja tez się wybieram do Tychów, chociaż do chwili obecnej nie otrzymałem zaproszenia.
A ja wlasnie takie otrzymalem od marka brandysa
"
cze¶æ gie³da w tychach 25 maja na sztucznym lodowisku ulica de gaullea 2 wgodzinach 6--14 zapraszam marek brandys"
Wszystko wskazuje na to ze zalicze 2 Gieldy w Polsce bo urlop möj jest zaplanowany od 23.05-16-06.
mysle ze nawiazemy blizsze znajomosci z niektörymi Forumowiczami a wiec wasze zdrowie
Comment
-
-
1. Celt
2. ???
3. AhumbaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment