wychodzi na to, że Cyborg wybiera się z Wawy do grodu Kraka pociągiem w piątek, jeśli się uda to o 18.00, a jak nie, to o 20.00 - szczegóły chętnie omówię przy spotkaniu na Powiślu
2005.02.19 - X Krakowska Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Czy ktoś jedzie z Warszawy do Kraka nocnym o 23:00, przyjazd 3:46?
Czy ktoś ma ewentualnie wolną miejscówkę w samochodzie? (dokładam się do paliwa)?Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl
Comment
-
-
uff no wyjazd coraz bliżej już chciałoby się być na miejscu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Giełda
Śniegu jeszcze sporo ale pewnie się wybiorę - miło mi będzie spotkać starych znajomych... - do zobaczenia!
Comment
-
-
Przejazd z Warszawy PKP
Okałazło się, że z Warszawy kilka osób wybiera się pociągiem. Planowana zbiórka ok 22 na dworcu Wschodnim.
Na razie zadeklarowali się na przejazd : Alapin, Marcin Sereja i japozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
DŁUUUUGA DROGA
Jutro o tej porze też w końcu dojadę z asystentem, czyli z synem... Wsiadamy w pociąg o godz. 19.55 i jazda bez przesiadek aż na sam główny w Krakowie...
Potem tylko kilka przystanków autobusem i jesteśmy.
To tyle moich refleksji w temacie: dworce i pociągi.
Comment
-
-
Siła pasji BIROFILSKIEJ...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivariaWsiadamy w pociąg o godz. 19.55 i jazda bez przesiadek aż na sam główny w Krakowie...
Serdeczne współczuję - cała noc w pociągu, ja o 19.55 pewnie otworzę kolejne piwko, i w domku-w ciepłym wyrku-przed telewizorem bedę coś oglądał...
Wyjazd na giełdę w moim przypadku - to godzina 6.00
Ale czego się nie robi dla swego hobby - nawet można zarwać całą noc w pociągu / znam to zresztą z autopsji / ach ta siła BIROFILII...
Miejmy nadzieję, że giełda będzie owocna w nowe kolektybia - a kolega " masumi " o nas nie zapomni i przygotuje jakieś z rodzimego browaru...
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesjeśli tylko frekwencja dopisze i myślę, że chętni udadzą się na po giełdzie. kontakt ze mną lub z bahtolem.
Czy ta ' atrakcja ' - czyli nie jest przewidziana na giełdzie ???
Czyżby sie trzeba było samemu zaopatrzyc ???
Comment
-
Comment