wychodzi na to, że Cyborg wybiera się z Wawy do grodu Kraka pociągiem w piątek, jeśli się uda to o 18.00, a jak nie, to o 20.00 - szczegóły chętnie omówię przy spotkaniu na Powiślu
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
K....wa a miało być tak pięknie Jednak nie wybiorę się na giełdę - nie zdałem egzamu i sobota odpada na wszelkie przyjemności Zdrowie wszystkich, którzy mają to szczęście, że uda im się dotrzeć
Jutro o tej porze też w końcu dojadę z asystentem, czyli z synem... Wsiadamy w pociąg o godz. 19.55 i jazda bez przesiadek aż na sam główny w Krakowie...
Potem tylko kilka przystanków autobusem i jesteśmy.
To tyle moich refleksji w temacie: dworce i pociągi.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
jeśli tylko frekwencja dopisze i myślę, że chętni udadzą się na po giełdzie. kontakt ze mną lub z bahtolem.
A dlaczego " po " giełdzie ma być a nie " na " giełdzie...?
Czy ta ' atrakcja ' - czyli nie jest przewidziana na giełdzie ???
Czyżby sie trzeba było samemu zaopatrzyc ???
Z 10 lat temu założyłem hasło na wikipedii: Giełda birofiliów. Obecnie toczy się dyskusja na jego usunięciem (https://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipe...irofili%C3%B3w). Rzeczywiście należałoby to hasło uźródłowić i uencyklopedycznić. Stąd moja...
Śląski Klub Birofilów zaprasza na 61 Międzynarodową Giełdę Birofiliów odbędzie się w Tychach 18 -19 .10 .2024 r na terenie Browaru Książęcego w Pub pod Browarem ulica Katowicka 9 .Piątek w godzinach 16,00-22,00, Sobota od 8,00 do 14 ,00.Sponsorami imprezy są Tyskie Browary Książęce,...
Comment