na diamenta się piszę
2005.02.19 - X Krakowska Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Niestety powody rodzinne nie pozwolą mi przyjechać. Gdyby ktoś z kolegów/koleżanek Piwowarów Domowych miał coś ze sobą i byłby chętny do przekazania do moich zbiorów to kolega Marcin Sereja (wspomniany kilka postów wyżej) będzie mógł odebrać etykiety i przekazać mi je w przyszłym tygodniu.
I obiecuję, że w krótkim czasie powędrują na stronę.
Z góry dziękuję.
Comment
-
-
Wszystkim wybierającym się na girłdę proponuję zxabrać sanki lub rakiety śnieżne. U nas pada pada pada pada ... padaLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
A w Szczecinie jak zwykle pogoda OK. Im dalej na południemtym wiecej śniegu - cholera. Nie dość, że daleko to jeszcze śnieg - brrrr. Będzie coś na miejscu na rozgrzewkę?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StaryKocurBędę między innymi w towarzystwie kratki "Brackiego" i "Diamenta".
Jakieś zainteresowane ryjki?
Jak również kratki Siemiona
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivariaA w Szczecinie jak zwykle pogoda OK. Im dalej na południemtym wiecej śniegu - cholera. Nie dość, że daleko to jeszcze śnieg - brrrr. Będzie coś na miejscu na rozgrzewkę?
Last edited by ergie; 2005-02-18, 16:44.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kubciuOdrzucam możliwość "może". Będę na 101%
Niestety moje pierwsza giełda i spotkanie z grupą krakowską poszła się.........
Zdrowie tych co będą
Comment
-
-
Giełda
Pozdrawiam wszystkich co na giełdzie i tych co z powodu choroby (tak jak ja) musieli zostać w domu.
Comment
-
-
Giełda rozpoczęła się punktualnie o 6:00, a dużym plusem była mozliwość zaparkowania jeszcze kilka minut wcześniej naprzeciw wejścia. Sala wyjątkowo przestronna, z powodzeniem pomieściłaby 2 razy większą liczbę uczestników. W cenie wejścia (5 PLN) było piwo lane z Relakspola. Same znane twarze, brak - niestety - reprezentacji spoza naszego kraju. Osób "typowo zwiedzających" wyjątkowo mało, raczej była to impreza "zaawansowanych bywalców". Bardzo komfortowe warunki. Giełda z dużym potencjałem, która - miejmy nadzieję - na stałe zagości w kalendarzach polskich birofilów.
Reprezentacja Forum liczna, słyszalna i widoczna! ;-)
Niewątpiliwa zaletą giełdy krakowskiej jest możliwość skorzystania z odwiedzenia dwóch ciekawych miejsc: C.K. Browaru i firmowej knajpy Relakspola, do których - niestety - nie udało mi się tym razem wybrać.
Podziękowania dla organizatorów.
Comment
-
-
Nasza (moja i Roberta) wizyta na giełdzie była dosyć krótka. Jak po ogień. Zakupiliśmy szklankę do piwa w kształcie buta bo mi się podobała. Na następnej giełdzie muszę dokupić drugą (do pary). Być może wieczorem uda nam się być w CK. Browarze i wypić piwo z Forumowiczami.
Comment
-
-
Uff.....
[B] No doszedłem do siebie - po niezłym ...
Na wstępie WIELKIE podziękowania z mojej strony dla organizatorów giełdy, zadbali o wszystko-co jest potrzebne do zorganizowania i przebiegu fajnej giełdy...
Ze swojej strony - stwierdzam, że jestem z gieldy zadowolony-nawet napisze wiecej jestem podwójnie zadowolony...
Po pierwsze - przywiozłem 5 sztuk przedwojennych etykiet [B] / i tym samym pierwsze 500 szt. w mojej kolekcji jest już za mną /
Po wtóre - poznałem ciekawych ludzi z forum browaru w tym samego ART-a !!!
Dla nieobecnych / niech żałują / pozwolę sobie zamieścic kilka symbolicznych forek.
Comment
-
-
Atmosferycznie i towarzysko (przynajmniej dla mnie) giełda była przyjemna, kolekcjonersko też nie najgorzej (przybyło mi kilka monachijskich podstawek do kolekcji) Szkoda tylko, że taki mały był w sumie ruch.Last edited by ergie; 2005-02-19, 18:54.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Comment
-
Comment