Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec
2005.06.17-19 - X Jubileuszowa Międzynarodowa Giełda Birofilów Żywiec 2005
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyTak, u mnie też pusto, żadnego programu.Attached Files
Comment
-
-
Książka
Z okazji wystawy na zamku i jubileuszu żywieckiej giełdy zostanie wydana książka pod tytułem "Tradycje Piwowarskie Żywiecczyzny. Browar Żywiec na przestrzeni 150 lat. Birofilia". Nakład ograniczony - 1.000 szt. W książce znajdzie się kilkanaście tekstów autorstwa kilku osób. Będzie również akcent związany z Browar.biz. Objętość ok. 80 stron, bogata ikonografie. Wydawnictwo dostępne w sprzedaży będzie w czasie wystawy oraz w Piwiarni Żywiecka w trakcie giełdy. Cena jak na razie nie jest znana. Zamieszczam skan awersu i rewersu okładki.
Comment
-
-
Jeżeli ktoś potrzebuje jeszcze dla siebie lub znajomych zniżki na PKP to proszę pisać na pw lub e-mail: Grzegorz_Zwierzyna@GrupaZywiec.pl. Wyślę listem priorytetowym na koszt Browaru Żywiec.
Pozdrawiam,
Grzegorz Zwierzyna "Żywiec"
Comment
-
-
Piwa regionalne Grupy Żywiec
Dla miłośników piw regionalnych w trakcie żywieckiej giełdy będzie przygotowane stoisko ze sprzedażą piw beczkowych (5-7 gatunków) i konfekcjonowanych (10-12 gatunków). Z całą pewnością będzie można skosztować beczkowy: Leżajsk, Królewskie, Kujawiak, Specjal...jest szansa na Gdańskie i Hevelius. Z konfekcjonowanych wyrobów m.in.: Podkarpackie, Leżajsk, Kujawiak, Hevelius, Kaper, Kuntersztyn... Obiecuję, że ceny będą przystępne. Nadal walczę o beczkowego Portera ale na drodze stoją przepisy podatkowe i mogę w tej walce przegrać ze Szczególnym Nadzorem Podatkowym
Brackiego będzie oczywiście pod dostatkiem, w trzech dostępnych wersjach: beczka, butelka i puszka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ŻywiecNadal walczę o beczkowego Portera ale na drodze stoją przepisy podatkowe i mogę w tej walce przegrać ze Szczególnym Nadzorem Podatkowym
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyMógłbyś wyjaśnić na czym polega problem ze sprzedażą portera z beczki?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hukto jeszcze jedno pytanie - czy jest tam jakies miejsce do rozbicia namiotu?"All the good things for those who wait"
Comment
-
Comment