Przykładem roku poprzedniego właściciel hotelu MIXBUD przekazuje dla gości dwa apartamenty - każdy po cztery łóżka. Jest to gratisowy nocleg z piatku na sobotę. Dalsze noclegi będą liczone po 30 zł za doboosobę. Są chętni? Czekam na zgłoszenia.
Wciąż czekam na zgłoszenia na darmowe miejsca w hotelu MIXBUD - do dnia dzisiejszego zgłosiły się tylko dwie osoby . Jak nie będzie chętnych to po gratisy wyprawię swoją rodzinkę .
To kto nocuje w MIXBUDzie?
Na każdym zebraniu jest taka chwila, że ktoś musi być pierwszy Zatem:
1. Małażonka
2. Iron
3. Dkrasnodebski (pozwoliłem sobie Go wpisać, bez Jego upoważnienia )
4.
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
To kto nocuje w MIXBUDzie?
1. Małażonka
2. Iron
4. Ahumba (pozwoliłem sobie Go wpisać, bez Jego upoważnienia);
5. Żona Ahumby (pozwoliłem sobie Go wpisać, bez Jego upoważnienia);
6. Darek99 (pozwoliłem sobie Go wpisać, bez Jego upoważnienia);
7. Marcin Sereja (pozwoliłem sobie Go wpisać, bez Jego upoważnienia);
8. ? jeszcze wolne...
Wpisałbym się ja ale jeszcze nie wiem na ile przyjadę. Jeden nocleg na pewno a może dwa. No niech będzie noclegi z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę zamawia zythum.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Jeśli ruszę z kopyta z kończeniem pracy magisterskiej, to w nagrodę pozwolę sobie przyjechać. Będę więc wiedział w ostatniej chwili, najwyżej zakwateruję się jakoś na lewo... eee... od hotelu.
1. Małażonka
2. Iron
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika may
4. Ahumba (pozwoliłem sobie Go wpisać, bez Jego upoważnienia);
5. Żona Ahumby (pozwoliłem sobie Go wpisać, bez Jego upoważnienia);
6. Darek99 (pozwoliłem sobie Go wpisać, bez Jego upoważnienia);
7. Marcin Sereja (pozwoliłem sobie Go wpisać, bez Jego upoważnienia);
8. Grzeber
Koniec listy z darmochą
Pozostałych zainteresowanych noclegiem w hotelu MIXBUD prosimy o indywidualny kontakt z recepcją i rezerwację. Cena za doboosobę ~ 30 zł.
Termin i miejsce już potwierdzone. Godz. 8-12, dolna sala najpewniej. Jak ktoś potrzebuje nocleg to nad browarem jest hostel o dobrych warunkach bytowych. Na styczeń więcej informacji.
Miejsce z historią, więc długo czekałem, by go dodać, bo nie było tu piwa.
Przed wojną i za okupacji był tu skład i rozlewnia piwa, o której wspominałem tu https://www.browar.biz/forum/piwo/hi...29#post2318229 (zdjęcia). W bliższych nam czasach budynek popadał w ruinę i po rewitalizacji Pl....
W sobotę tj. 18-09-2021 odbędzie się IX Zagłębiowska Giełda Birofiliów. Bramy otwierają się dla Wszystkich Uczestników punktualnie o godzinie 8:00 rano.
Serdecznie zapraszamy Kolekcjonerów do Browaru na Jurze w Zawierciu przy ulicy Paderewskiego 114. Do zobaczenia już w sobotę
Informacja najbardziej pewna: 29 kwietnia 2006 r. w Białej Podlskiej odbędzie się kolejna - 5. Bialska Giełda Birofilów. Oczywiście zaczynamy o godz. 8 rano. Pozostałe informacje już wkrótce.
Serdecznie zapraszamy!
Comment