Na pewno jest sala ping-pongowa
2005.04.30 - 4. Bialska Giełda Birofilów, Biała Podlaska
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaNa pewno jest sala ping-pongowa
Comment
-
-
Jeśli jest to ośrodek przy którym jest boisko to nocowałem tam dwa lata temu, nie jest tak źle , blisko rynku, jedyny mankament to brak TV w pokojach , ale bez TV można wytrzymać jedną lub dwie noce, zwłaszcza jak będą zakwaterowani inni giełdowicze w tym ośrodku.
Jeszcze sporo czasu do giełdy ale jak się zdecydujecie na ten ośrodek to dajcie znać w tym temacie , ułatwi mi to wybór ośrodkaCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Tak! Dom Wczasowy "Podlasie" vel Hotel Sportowy to najlepsze rozwiązanie - blisko do miejsca giełdy i Piwowarów, a cena za doboosobę nie zwala z nóg. Zawsze po zakrapianym wieczorze przy ognisku można pobiegać usytuowanej przy hotelu bieżni
Cena o ile nie zmieniła się wynosi 35 zł za osobę. Warto więc już wcześniej pomyślć i zarezerwować pokój.
Comment
-
-
informacja o giełdzie pojawiła sie na rosyjski forum (www.nubo.ru) z komentarzem- "jeżeli nie zbierasz Polski to niewarto" :-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika benyinformacja o giełdzie pojawiła sie na rosyjski forum (www.nubo.ru) z komentarzem- "jeżeli nie zbierasz Polski to niewarto" :-)
Świetna reklama - kto by pomyślał .
Comment
-
-
Moim zdaniem raczej marna reklama bo nikt nie przyjedzie z tamtych rejonów po takim wpisie :-)
No cóż po raz kolejny udowodniliśmy, że punkt myślenia zależy od punktu siedzenia :-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika benyMoim zdaniem raczej marna reklama bo nikt nie przyjedzie z tamtych rejonów po takim wpisie :-)
jest zupełnie inny: Forum - www.nubo.ru - . Kolego Тапок postarał się, zamieścił link do Browaru.biz, a to już jest porządna reklama imprezy.
No cóż po raz kolejny udowodniliśmy, że punkt myślenia zależy od punktu siedzenia :-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mayTylko, że początek tematu: "Обменная биржа в Польше"
jest zupełnie inny: Forum - www.nubo.ru - . Kolego Тапок postarał się, zamieścił link do Browaru.biz, a to już jest porządna reklama imprezy.
Nie rozumiem .
Może i jest to reklama - fajnie że ktoś zauważył naszą giełdę w innym państwie i z tego powodu ty jako organizator się cieszysz jednakże pod tym postem pojawia się komentarz osoby, która jest "guru" w wschodnim świadku kolekcjonerskim, która stwerdza jednym zadaniem,, że niewarto i koniec gadki w wątku i na pewno po takim zachęceniu i bez dodatkowego komentarza mało kto się zdecyduje na przyjazd zza wschodniej granicy.
Tak więc ty jako organizator siedzący na miejscu się cieszysz a ja siedzący znacznie dalej się smucę i widze tą sprawę nie przez różowe okulary ale pewnie jak zwykle się myle :-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika benyNo to jeszcze raz.
Może i jest to reklama - fajnie że ktoś zauważył naszą giełdę w innym państwie i z tego powodu ty jako organizator się cieszysz jednakże pod tym postem pojawia się komentarz osoby, która jest "guru" w wschodnim świadku kolekcjonerskim, która stwerdza jednym zadaniem,, że niewarto i koniec gadki w wątku i na pewno po takim zachęceniu i bez dodatkowego komentarza mało kto się zdecyduje na przyjazd zza wschodniej granicy.
Tak więc ty jako organizator siedzący na miejscu się cieszysz a ja siedzący znacznie dalej się smucę i widze tą sprawę nie przez różowe okulary ale pewnie jak zwykle się myle :-)
Comment
-
-
myślę że skoro władasz językiem naszego ex-brata (ja niestety nie) - to może warto byłoby dodać komentarz od siebie który nieco ociepli zmrożony klimat :-)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
i oto własnie chodzi :-)
Comment
-
Comment