Już czekamy na pierwsze zgłoszenia: zgłoś swój udział
2005.04.30 - 4. Bialska Giełda Birofilów, Biała Podlaska
Collapse
X
-
Wycieczka na Białoruś
Szczegóły dotyczące ewentualnej wycieczki na Białoruś.
Wspomniałem w temacie o możliwości zorganizowania przy okazji pobytu na giełdzie wycieczki na Białoruś. Jest taka możliwość o ile znajdą się chętni. Byłby to wyjazd grupowy jednym środkiem transportu np. pociągiem. Wycieczka otrzymałaby wize grupową która kosztuje 6 dolarów od osoby. Przed giełdą należałoby dostarczyć: ksero paszportów, wypełniony wniosek wizowy, zdięcie dowodowe. Na podstawie zgłoszeń przygotujemy listę uczestników wycieczki i wraz z wymaganymi dokumentami złożymy w Konsulacie w Białej Podlaskiej.
Oczekiwanie na wizę to ok. 3 dni.
Jakieś propozycje?
KONSULAT GENERALNY REPUBLIKI W BIAŁEJ PODLASKIEJ
ul. Sitnicka 77, 21-500 Biała Podlaska
tel.+48 (83) 342-1814, +48 (83) 342-1815
godziny otwarcia: 9:00 - 15:00 od poniedziałku do piątku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo ja Ci powiem - 30 zł za dobę w Domu Wycieczkowym Podlasie - nigdzie indziej nie ma sensu się pakować, tam przecież jest duzo miejsca i fajnie
No na stówę to mnie nie za bardzo stać. Trzeba się będzie zastanowić.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Hm. Zwlekałam z napisaniem tego - ale nie pojadę wcale w tym roku do Bialej Podlaskiej
Między innymi z powodu cięć budżetowych, zatem ten nocleg za 50 zł to byłby ostatni gwóźdź do trumny, ale decyzje i tak z wielkim bólem podjęłam juz wcześniej, eh...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumbazadzwoniłem i sympatyczna pani zaoferowała miejsca po 50 zeta (najtaniej).
No na stówę to mnie nie za bardzo stać. Trzeba się będzie zastanowić.
Ahumba - może źle zrozumiałeś. Nie wydaje mi się aby w Podlasiu miejsce noclegowe kosztowało 50 zł - raczej jest to cena za pokój 2-os. Warto sprawdzić. Druga sprawa -oprócz Podlasia mamy inne hotele gdzie cena za doboosobę lansuje się w granicach 30-35 zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaNo, jeśli wszędzie mają takie ceny - zdaje się, że z planów pozostania całego długiego weekendu w Białej pozostaną jedynie marzenia....
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaHm. Zwlekałam z napisaniem tego - ale nie pojadę wcale w tym roku do Bialej Podlaskiej
Między innymi z powodu cięć budżetowych, zatem ten nocleg za 50 zł to byłby ostatni gwóźdź do trumny, ale decyzje i tak z wielkim bólem podjęłam juz wcześniej, eh...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mayAhumba - może źle zrozumiałeś. Nie wydaje mi się aby w Podlasiu miejsce noclegowe kosztowało 50 zł - raczej jest to cena za pokój 2-os. Warto sprawdzić. Druga sprawa -oprócz Podlasia mamy inne hotele gdzie cena za doboosobę lansuje się w granicach 30-35 zł.
Jakbyś mógł zrobić rekonesans po znanych Ci miejscach noclegowych w Białej i podał ich namiary, ilość miejsc i cenę za nocleg w przeliczeniu na jedną osobę - myślę, że to by ułatwiło życie wielu potencjalnym giełdowiczom.
Nie ukrywam, że przy cenie 50 zeta za łba za jedną noc, dość poważnie rozważamy przyjazd tylko na samą giełdę.Last edited by iron; 2005-03-30, 10:56.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironMay-u - to w sposób naturalny wyłoniło się nowe zadanie dla Ciebie, jako organizatora giełdy
Jakbyś mógł zrobić rekonesans po znanych Ci miejscach noclegowych w Białej i podał ich namiary, ilość miejsc i cenę za nocleg w przeliczeniu na jedną osobę - myślę, że to by ułatwiło życie wielu potencjalnym giełdowiczom.
Nie ukrywam, że przy cenie 50 zeta za łba za jedną noc, dość poważnie rozważamy przyjazd tylko na samą giełdę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumbazadzwoniłem i sympatyczna pani zaoferowała miejsca po 50 zeta .
Comment
-
-
Małe wyjaśnienia dot. rezerwacji miejsc noclegowych w DW "Podlasie":
1. Cena 25 zł za doboosobę dotyczy jedego noclegu niezależnie od ilości miejsc w pokoju;
2. Przy rezerwcji proszę powoływać się na moje nazwisko i imię tj. Korneluk Grzegorz;
3. Dokonałem rezerwcji 30-tu miejsc noclegowych, począwszy od piątku 29.04. dla chętnych przez cały "długi" weekend.
Comment
-
-
Inna sprawa również dotycząca noclegów.
Przykładem roku poprzedniego właściciel hotelu MIXBUD przekazuje dla gości dwa apartamenty - każdy po cztery łóżka. Jest to gratisowy nocleg z piatku na sobotę. Dalsze noclegi będą liczone po 30 zł za doboosobę. Są chętni? Czekam na zgłoszenia.
Comment
-
Comment