I jeszcze jedna informacja. Dotychczas miejscem spotkań giełdowiczów był lokal AREL z "Perłą z kija" - w tym roku zmieniamy klimaty. AREL został zamknięty przez SANEPID i jesteśmy zmuszeni zmienić miejsce spotkania. Wybór padł na MNICHA - może nie ma tam "Perły z kija" za to jest świetny klimat, centrum miasta (Rynek) i oczywiście specjalnie wynegocjowana cena piwa dla giełdowiczów.
2005.04.30 - 4. Bialska Giełda Birofilów, Biała Podlaska
Collapse
X
-
A co jest z kija zamiast Perły ?pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Czyli skoro w lokalu MNICH nie ma piwa to i zniżki na piwo dla giełdowiczów nie będą potrzebne
No to nie wiem, czy będziemy uczestniczyli w pogiełdowym spotkaniu - Tyskie i Leszka jakbym chciał to mogę się opić w knajpie pod domem (też jest w niej świetny klimat), a tego nie robię, to czemu miałbym to robić z dala od domu?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironCzyli skoro w lokalu MNICH nie ma piwa to i zniżki na piwo dla giełdowiczów nie będą potrzebne
No to nie wiem, czy będziemy uczestniczyli w pogiełdowym spotkaniu - Tyskie i Leszka jakbym chciał to mogę się opić w knajpie pod domem (też jest w niej świetny klimat), a tego nie robię, to czemu miałbym to robić z dala od domu?
Różnica jest taka, że w W-wie pijesz Leszka czy też Tyskie za ok. 6-7 zł/0,5 ltr. Natomiast w Białej cena powyższego trunku to 3,50 zł. Jest różnica, prawda .
Jeżeli chodzi o Perełkę - jest takie miejsce w którym opijesz się jej do woli.
Zupełnie inna sprawa - w Tychach podczas imprez okołogiełdowych nie widziałem aby ktoś z uczestników narzekał na to, że sączy Tyskie i to za 6 zł/05 ltr
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika may(...)Jeżeli chodzi o Perełkę - jest takie miejsce w którym opijesz się jej do woli (...)
Nieukrywam (a sądzę, że to nie tylko moje zdanie), że jest to dodatkowa atrakcja spotkań okołogiełdowych w Białej... Świeżutka Perełka pyszniutką wszak jest...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika may(...)Zupełnie inna sprawa - w Tychach podczas imprez okołogiełdowych nie widziałem aby ktoś z uczestników narzekał na to, że sączy Tyskie i to za 6 zł/05 ltrLast edited by Małażonka; 2005-04-05, 10:09.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mayRóżnica jest taka, że w W-wie pijesz Leszka czy też Tyskie za ok. 6-7 zł/0,5 ltr. Natomiast w Białej cena powyższego trunku to 3,50 zł. Jest różnica, prawda .
Jeżeli chodzi o Perełkę - jest takie miejsce w którym opijesz się jej do woli.
Zupełnie inna sprawa - w Tychach podczas imprez okołogiełdowych nie widziałem aby ktoś z uczestników narzekał na to, że sączy Tyskie i to za 6 zł/05 ltr
Gdzie jest to miejsce z Perełką?
Wypowiadałem się tylko za siebie (i ewentualnie Asię), a my nie byliśmy na ani jednej giełdzie tyskiej, więc pewnie nie nas widziałeś sączących TyskieLast edited by iron; 2005-04-05, 10:13.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Jak już wiadomo AREL przeszedł do historii - gdyby nie to imprezy odbywałyby się właśnie tam. Nie ma przymusu, a więc możemy "trunkować" się w lokalu z Perełką - jedyny mankament tego wyboru to lokalizacja - praktycznie drugi koniec miasta . Po giełdzie i piwowarach będziemy piwkować przy ognisku w prawdziwych kresowych klimatach - ale to już niespodzianka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironDla mnie różnica ceny nie jest żadną różnicą - g...o zawsze nim zostanie, niezależnie czy musisz za nie płacić, czy nawet dają Ci za darmo - nieprawdaż?
Gdzie jest to miejsce z Perełką?
Wypowiadałem się tylko za siebie (i ewentualnie Asię), a my nie byliśmy na ani jednej giełdzie tyskiej, więc pewnie nie nas widziałeś sączących TyskieTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mayDobrze, dobrze - będzie Perła.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment