Wielkie dzieki, z przyjemnoscia przybede
2005.04.30 - 4. Bialska Giełda Birofilów, Biała Podlaska
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Galu23Cześć jestem tutaj zupełnie nowiutki , a też kolekcjonuje etykietki - czy też mógłbym wpaśc na giełde w Białej Podlaskiej????? czypotrzebne bedzie jakieś odrębne zaproszenie? plis dajcie odpowiedzPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumbawystarczą Twoje dobre chęci aby uczestniczyć w giełdzie.
Comment
-
-
Ostrzegam wszystkich warzących, że będę wyjątkowo upierdliwy na tej giełdzie.
Będę zadawał mnóstwo pytań a propos warzenia. Lepiej chować się przede mną.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Kolego Ahumba, piszecie nie na temat
To jest temat o giełdzie birofilów, a nie o Piwowarach Podlaskich ...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaOstrzegam wszystkich warzących, że będę wyjątkowo upierdliwy na tej giełdzie.
Będę zadawał mnóstwo pytań a propos warzenia. Lepiej chować się przede mną.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyKolego Ahumba, piszecie nie na temat
To jest temat o giełdzie birofilów, a nie o Piwowarach Podlaskich ...
ja będę prześladował innych i na giełdzieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Mam wielką prośbę do uczestników Bialskiej Giełdy. Niestety ze względu na pewne okoliczności nie mogę się pojawić na giełdzie (festiwal, obrona pracy mgr) ale bardzo bym prosił wszystkich życzliwych o pamiętaniu o takim jednym z Gdyni który się ugania cały czas za ręcznikami barmańskimi. Oczywiście abernacka pokrywa wszelkie koszta z tym związane oraz w podzięce coś podarował by od serca (np.wafle, kapsle, Rycerza itp.). Z góry wszystkich dziękuję i życzę udanej giełdy i zabawy!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaMam wielką prośbę do uczestników Bialskiej Giełdy. Niestety ze względu na pewne okoliczności nie mogę się pojawić na giełdzie (festiwal, obrona pracy mgr) ale bardzo bym prosił wszystkich życzliwych o pamiętaniu o takim jednym z Gdyni który się ugania cały czas za ręcznikami barmańskimi. Oczywiście abernacka pokrywa wszelkie koszta z tym związane oraz w podzięce coś podarował by od serca (np.wafle, kapsle, Rycerza itp.). Z góry wszystkich dziękuję i życzę udanej giełdy i zabawy!
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaOstrzegam wszystkich warzących, że będę wyjątkowo upierdliwy na tej giełdzie.
Będę zadawał mnóstwo pytań a propos warzenia. Lepiej chować się przede mną.
Comment
-
-
Informacja dla waflarzy - tym razem nie zabieram ze sobą wydrukowanego katalogu , będzie trzeba radzić sobie jakoś inaczej .
Czy organizator spodziewa się gości zza wschodniej granicy ?pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
Comment