Wychodzi na to, że ja będę jedynym zza Odry?
2005.04.30 - 4. Bialska Giełda Birofilów, Biała Podlaska
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivariaWychodzi na to, że ja będę jedynym zza Odry?
Mała ciekawostka: prawie przez środek mojego miasta dawno, dawno temu przebiegała granica miedzy Koroną, a Wlk. Księstwem Litewskim. Do 12-go roku życie mieszkałem na Litwie, a obecnie mieszkam w Koronie
Comment
-
-
Chyba końcowe ustalenia:
1. W dniu jutrzejszym jestem dostępny tylko pod nr tel. 0603-054-283 lub (83) 342-57-01;
2. Jutro ostatecznie spotykamy się "U MNICHA" - sam rynek miasta (pl.Wolności). Właściciel obiecał załatwić Perełkę z "kija" - o ile nie wywiąże sie z obietnicy ulotnimy się do Muzycznej Apteki.
3. W sobotę zaczynamy o 7.00 - oczywiście można przyjść wcześniej.
4. Pozostałych ustaleń dokonamy podczas giełdy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mayChyba końcowe ustalenia:
2. Jutro ostatecznie spotykamy się "U MNICHA" - sam rynek miasta (pl.Wolności). Właściciel obiecał załatwić Perełkę z "kija" - o ile nie wywiąże sie z obietnicy ulotnimy się do Muzycznej Apteki..
Za co mnie pokarało mieszkać na rubieżach RP?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivariaA ja jak zwykle będę w pociągu przedzierał się do kibla zamiast z kolegami U MNICHA zasiąść...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivariaZa co mnie pokarało mieszkać na rubieżach RP?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99Lista obecności:
1. Nikita_banita
2. koleżanka Nikity
3 Żona-Taxi
4. Ahumba
5. Małażonka
6. Iron
7. May
8. Zythum
9. Darek99
10. Sopista
Najwyższy czas się wpisać. Zaraz idę spać, a jutro z rana początek podróży.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber11. Grzeber
Najwyższy czas się wpisać. Zaraz idę spać, a jutro z rana początek podróży.
Comment
-
-
15.17 z Warszawa Śródmieście 18.17 w Białej Podlaskiej - osobowy więc zniżka obowiązuje
a w Siedlcach być może dołączy silna warszawska ekipa, która wyruszyła ranoKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Przed chwilką otrzymałem informację z pierwszej ręki -"Ręczników Barmańskich brak" . Wielka szkoda. A tak liczyłem na tą giełdę.
Comment
-
-
Ja przed chwilą łączyłam się z Małążonką (im wcześniej, tym lepiej - jeszcze mówią) - jest oczywiście bardzo sympatycznie, tylko skromnie jeśli chodzi o frekwencję. Niedługo rozpoczną się Piwowary
Comment
-
-
Wróciłem do domku już.
Dzięki wsiem za ....( a kto to pamięta)
Trochi mi doszło podstawek do zbioru.
Na warsztatach dzięki sopiście, Żonie-Taxi i sobie mam już 3 kg ekstraktów na drugą warkę
Skrzynka Zwierza (bez skrzynki) czeka tylko na Slavoya.
No i gazeta miejscowa z Marusią, Ironem, dkrasnodębskim dla MarusiLast edited by Ahumba; 2005-04-30, 19:11.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment