Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
2005.04.30 - 4. Bialska Giełda Birofilów, Biała Podlaska
Collapse
X
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironNie bądź taki Leon (Kieres) - dawaj tego haka i to już Nie mogę się doczekać...
A może to na mnie ma, tego hakaPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Na Ciebie, to On może mieć co najwyżej gwozdekbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Zdjęcia z Białej są do oglądnięcia tutaj:
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
UFF - w końcu dojechałem do domu. A trzeba Wam wiedzieć, że BP to tylko jedno z kilku miejsc jakie nawiedzałem w długi weekend.
To teraz część oficjalna: sama giełda, mimo, że nie największa to jednak liczna.
Jej walorem jest miła atmosfera jaką stworzyli organizatorzy stając na głowach (i nie tylko) aby niczego nie zabrakło i nie zbywało.
Wasze zdrowie kochani Podlasiacy!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivariaJej walorem jest miła atmosfera jaką stworzyli organizatorzy stając na głowach (i nie tylko) aby niczego nie zabrakło i nie zbywało.
Comment
-
-
Jak do tej pory najsypatyczniejsza giełda na jakiej byłem, zdrowie organizatorów Wspaniały smalczyk na tym Podlasiu robią palce lizać za to pizzy to tam nie potrafią przyrządzić .
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggyjeżdżąc taksówką nie należy siadać obok kierowcy
...
Comment
-
-
-
BP
Hymmm, sama giełda chociaż mała tosympatyczna, niestety jakto napisał jeden z sąsiadów zza wschodniej granicy "jeśli Polski nie zbierasz nie ma po co jechać " i troszke w tym prawdy było , bo zagranicznych etykiet było jak na lekarstwo , no cóż ale za to smalczyk i ogróreczek wszystko wynagrodziły , a potem siup jakimiś okrężnymi drogami nad morze oi fajoski weekendzik. Wszystkich serdecznie pozdrawiam
Comment
-
Comment