2005.05.21 - Tychy, 28. Międzynarodowa Giełda Birofiliów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Wiktoria
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2003.07
    • 798

Pociąg i dwa autobusy na Pracze też już dojechały. Dziękuję Wszystkim za udaną giełdę i imprezę okołogiełdową, za etykiety, szkło i piwo, oraz kapslochy. Utopence były wyśmienite (szczególnie w połączeniu z witnickim porterem). Dziękuję również za podróż autem do Chorzowa. Do zobaczenia w Żywcu .

Comment

• adam16
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2001.02
      • 9865

Może dużo eksponatów nie przybyło. Ale towarzysko bardzo udany dzień. ja poproszę taką giełdę w każdy mój wolny czas.
      Szkoda tylko ze ręczniki barmańskie nie obrodziły specjalnie. Jak się w końcu pojawiły to się okazało ze nad morzem już je mają
      Browar Hajduki.
      adam16@browar.biz
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• mwa
        • 2003.01
        • 5071

Giełda oczywiście super, sporo znajomych i "nowności" do kolekcji.
        Gadżety również niczego sobie-w końcu sponsor puścił wszystkich z tobrami.
        Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• abernacka
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛🥛
          • 2003.12
          • 10862

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
          (...)
          Szkoda tylko ze ręczniki barmańskie nie obrodziły specjalnie. Jak się w końcu pojawiły to się okazało ze nad morzem już je mają
          Adamie masz całkowitą rację! Kolejna giełda która nie dba o kolekcjonerów ręcznikowych . Oby Żywiecka giełda okazała się bardziej udana dla mnie.
          Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• robox
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2002.11
            • 8188

Ogólnie giełda udana, kolekcjonersko trochę mniej, towarzysko jak najbardziej. Brawa za dobrą i ciekawą organizację imprezy!
            BROWARIEC& Szwagier dzięki za towarzystwo, transport i witnickiego Bossa, Wasze

Comment

• Grzegorz_J_bie
              Porucznik Browarny Tester
              • 2002.04
              • 261

Co do ręczników to w Polsce chyba ta profesja jest jeszcze mało popularna....co innego w Angli A tak na marginesie mam jeden ręczniczek angielski na zbyciu informacje na PW(oczekuje kilku podstaweczek za to)
              beermats_mezyk@op.pl

Comment

• Aldach
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.07
                • 1269

NO, już doszedłem do siebie o imprezach okołogiełdowych Giełda bardzo udana towarzysko i kolekcjonersko też nie najgorzej. Ziomek, utopence były rewelacyjne - dzięki

Comment

• bahtol
                  Porucznik Browarny Tester
                  • 2002.10
                  • 331

Bardzo udana giełda głównie towarzysko. Dziękuję organizatorom za giełdę, Ziomkowi za utopence oraz wszystkim z którymi miałem przyjemność obcować.

Kiszocie - dojechaliśmy z Chorzowa do Krakowa w 1godzinę 45 minut z pobłądzeniem po drodze.
                  =bahtol=

Comment

• winczer
                    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                    • 2002.05
                    • 233

GIEŁDA - GIEŁDA...i po giełdzie

Przede wszystkim - serdeczne dzięki dla organizatorów i sponsorów giełdy...!!!
                    A teraz trochę z innej " beczki "

* giełda świetna
                    / jak większośc giełd /
                    * łowy udane
                    / co nie często się zdarza / - 4 etykiety p/w do zbioru
                    * praktyczny upominek - bardzo mi się podoba
                    * ogólnie było
                    ZAJEFAJNIE...
                    Pij piwo.....będziesz wielki!!!

ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA: http://www.youtube.com/watch?v=NyjkqS-TwFs

Comment

• adam16
                      • 2001.02
                      • 9865

Ziomkowe utopence okazały się rewelacyjne. Miały tylko jedną wadę - było ich za mało.
                      Last edited by adam16; 2005-05-22, 11:23.
                      Browar Hajduki.
                      adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• biermann
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2001.09
                        • 2552

Giełda kolekcjonersko tradycyjnie baaardzo udana ale tak w Tychach jest zawsze.
                        Drobny kamyk do ogródka organizatorów (coby za różowo i słodko nie było) jeśli zaproszenia sa tak strasznie reglamentowane to dlaczego różne paniusie, które jakby je zapytać pewno nie wiedziałyby nawet co to piwo, etykieta czy dekiel, wychodziły co po chwila z sali z kilkoma "prezentami", które niby tylko na zaproszenia były. I dlaczego ochroniarze nie kryli się nawet z tym, że mieli po kilka zaproszeń w rękach i rozdawali je swoim znajomym (widziałem na własne oczy).
                        "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
                        Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
                        Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
                        Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
                        Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• kiszot
                          🍼🍼
                          • 2001.08
                          • 8115

Dopiero dziś rano doszedłem do siebie(ach te portery ).
                          Giełda bardzo udana.Sporo nowych etykiet mi doszło.3 gustowne szklaneczki.Kocurku handel z tobą to czysta przyjemność Świetne piwo Krzysiowe Nowo poznani forumowicze.
                          Podziękowania dla Ziomka z apyszne utopence.Szanownym forumowiczom za składki
                          Bardzo udany dzionek.Oby wiecej takich.
                          ps.Bahtol czy bez pomocy Adama dotarłbyś do głównej drogi?I którędy jechałeś do domu?
                          Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
                          1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
                          Mein Schlesierland, mein Heimatland,
                          So von Natur, Natur in alter Weise,
                          Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
                          Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• Pepek
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.04
                            • 1500

No to i ja już odpocząłem i odespałem, zatem czas na wrażenia. Giełda całkiem udana, doszło kilka nowych piwek do degustacji. Wydaje mi się jednak, że w porównaniu z poprzednimi latami uczestników było nieco mniej.
                            A po zakończeniu giełdy jakże udane spotkanie towarzyskie w chorzowskim EuroPubie przy smakowitym witnickim porterku i pysznych ziomkowych utopencach - mniam, mniam...
                            Raz jeszcze wszystkim wielkie dzięki za giełdowe i pogiełdowe towarzystwo i... do zobaczenia już niedługo w Żywcu!
                            Pepek

Piwo pijesz - dłużej żyjesz !!!

Comment

• jasiu_piwosz
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2004.12
                              • 620

Tyska giełda

Mnie też bardzo się podobała ta giełda. Kolekcja kufli i podstawek powiększona. Wylosowano dla mnie jeden z 50 upominków z albumem o Tyskim browarze [ super ]. Ale najważniejsze jest to że poznałem kolegów z Forum. Pozdrowienia dla wszystkich których poznałem z sekcji śląskiej , krakowskiej , dla Lubelaków i dla Sopisty wasze .

Comment

• PiwoszkaTyska
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2003.08
                                • 69

Witam,

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za udział w 28 Giełdzie w Tychach, ktorej tegoroczna decyzje uznaje za naprawde udaną

Już rodzą się w głowie pomysły co zrobić, by w przyszłym roku była jeszcze lepsza, a Wy jeszcze bardziej zadowoleni

Ale to już od poniedziałku, tymczasem serdecznie pozdrawiam i zapraszam do Tyskiego Muzeum Piwowarstwa

Comment

Przetwarzanie...
                                X