Pociąg i dwa autobusy na Pracze też już dojechały. Dziękuję Wszystkim za udaną giełdę i imprezę okołogiełdową, za etykiety, szkło i piwo, oraz kapslochy. Utopence były wyśmienite (szczególnie w połączeniu z witnickim porterem). Dziękuję również za podróż autem do Chorzowa. Do zobaczenia w Żywcu .
2005.05.21 - Tychy, 28. Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Może dużo eksponatów nie przybyło. Ale towarzysko bardzo udany dzień. ja poproszę taką giełdę w każdy mój wolny czas.
Szkoda tylko ze ręczniki barmańskie nie obrodziły specjalnie. Jak się w końcu pojawiły to się okazało ze nad morzem już je mająBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16(...)
Szkoda tylko ze ręczniki barmańskie nie obrodziły specjalnie. Jak się w końcu pojawiły to się okazało ze nad morzem już je mają
Comment
-
-
Bardzo udana giełda głównie towarzysko. Dziękuję organizatorom za giełdę, Ziomkowi za utopence oraz wszystkim z którymi miałem przyjemność obcować.
Kiszocie - dojechaliśmy z Chorzowa do Krakowa w 1godzinę 45 minut z pobłądzeniem po drodze.=bahtol=
Comment
-
-
GIEŁDA - GIEŁDA...i po giełdzie
Przede wszystkim - serdeczne dzięki dla organizatorów i sponsorów giełdy...!!!
A teraz trochę z innej " beczki "
* giełda świetna/ jak większośc giełd /
* łowy udane / co nie często się zdarza / - 4 etykiety p/w do zbioru
* praktyczny upominek - bardzo mi się podoba
* ogólnie byłoZAJEFAJNIE...
Comment
-
-
Ziomkowe utopence okazały się rewelacyjne. Miały tylko jedną wadę - było ich za mało.Last edited by adam16; 2005-05-22, 11:23.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Giełda kolekcjonersko tradycyjnie baaardzo udana ale tak w Tychach jest zawsze.
Drobny kamyk do ogródka organizatorów (coby za różowo i słodko nie było) jeśli zaproszenia sa tak strasznie reglamentowane to dlaczego różne paniusie, które jakby je zapytać pewno nie wiedziałyby nawet co to piwo, etykieta czy dekiel, wychodziły co po chwila z sali z kilkoma "prezentami", które niby tylko na zaproszenia były. I dlaczego ochroniarze nie kryli się nawet z tym, że mieli po kilka zaproszeń w rękach i rozdawali je swoim znajomym (widziałem na własne oczy)."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Dopiero dziś rano doszedłem do siebie(ach te portery ).
Giełda bardzo udana.Sporo nowych etykiet mi doszło.3 gustowne szklaneczki.Kocurku handel z tobą to czysta przyjemność Świetne piwo Krzysiowe Nowo poznani forumowicze.
Podziękowania dla Ziomka z apyszne utopence.Szanownym forumowiczom za składki
Bardzo udany dzionek.Oby wiecej takich.
ps.Bahtol czy bez pomocy Adama dotarłbyś do głównej drogi?I którędy jechałeś do domu?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
No to i ja już odpocząłem i odespałem, zatem czas na wrażenia. Giełda całkiem udana, doszło kilka nowych piwek do degustacji. Wydaje mi się jednak, że w porównaniu z poprzednimi latami uczestników było nieco mniej.
A po zakończeniu giełdy jakże udane spotkanie towarzyskie w chorzowskim EuroPubie przy smakowitym witnickim porterku i pysznych ziomkowych utopencach - mniam, mniam...
Raz jeszcze wszystkim wielkie dzięki za giełdowe i pogiełdowe towarzystwo i... do zobaczenia już niedługo w Żywcu!
Comment
-
-
Tyska giełda
Mnie też bardzo się podobała ta giełda. Kolekcja kufli i podstawek powiększona. Wylosowano dla mnie jeden z 50 upominków z albumem o Tyskim browarze [ super ]. Ale najważniejsze jest to że poznałem kolegów z Forum. Pozdrowienia dla wszystkich których poznałem z sekcji śląskiej , krakowskiej , dla Lubelaków i dla Sopisty wasze .
Comment
-
-
Witam,
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za udział w 28 Giełdzie w Tychach, ktorej tegoroczna decyzje uznaje za naprawde udaną
Już rodzą się w głowie pomysły co zrobić, by w przyszłym roku była jeszcze lepsza, a Wy jeszcze bardziej zadowoleni
Ale to już od poniedziałku, tymczasem serdecznie pozdrawiam i zapraszam do Tyskiego Muzeum Piwowarstwa
Comment
-
Comment