2005.05.21 - Tychy, 28. Międzynarodowa Giełda Birofiliów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ZIOMEK2
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.09
    • 2523

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2

Pozdrawiam wszystkich Uczestników giełdy w Tychach. c.d.n.
    ... i wielkie podziękowania dla Organizatorów Giełdy !

Z perspektywy czasu...

Trochę się pogadało ( dobrze , że na tafli lodowiska nie można było palić, jeść i pić - tak trzymać ! ).
    Miałem trochę mało czasu na swą penetrację, przy okazji zauważyłem, że było mało gości z zagranicy i brakowało mi Marusi, Doodkca ( zdrowia życzę - Żywiec czeka ! ) oraz Dyrektora.

Dobra muzyka ( może trochę głośna i szkoda. że nie śląska albo bawarska na trąbki ).
    Wspaniałe wejściówki ( torba ), jeszcze bogatsze prezenty ( koszulki z czapeczkami i flaszką w tubie, albumy... ) - nic nie wygrałem.
    Jedzonko w " Siódemce " było smaczne - piwko Książęce też ( po giełdzie popijałem ).
    Trochę sprzedałem, pozyskałem szklanki z Namysłowa i Carlsberg...oraz adres do Morawskiego Krumlowa.

Jeśli chodzi o zwiedzanie browaru ( zachowując godziny otw. giełdy ) to jestem za godz. 12- tą, póżniej 13 -ta i.t.d.
    ( faktycznie już po giełdzie aby nie przeszkadzało w giełdzie ).
    A póżniej swobodne piwkowanie ( osobiście zaliczyłem beczkowe : Namysłów Full, Książęce, Gronie oraz PU, wszystkie bdb ).

Jeszcze raz pozdrawiam Karola z MK, Darka i Sławka z Warszawy, Adama i Spółkę...

Comment

Przetwarzanie...
    X