Byłem co najmniej 3 razy na giełdzie wiosennej i 2 razy na jesiennej. Ankiety wypelniałem, zaproszen tym razem NIE dostałem, rok wcześniej za to tak. Trochę dziwnie, czyżby bałagan?
Za to mam już 2 zupełnie niepotrzebne mi zniżki na PKP, udostępnie je ewentualnym zainteresowanym.
Również podobnie jak pIvo dostałem tylko zniżki na pociąg, chociaż na poprzedniej wiosennej giełdzie miałem zaproszenie.
na tą okazję przytoczę cytat ze znanego polskiego filmu:
"Niezły burdel w tym Archeo siostry macie."
No naszczęscie dostałem w końcu zaproszenie moge komuś przesłac komuś 3 zniszki na pociąg!!!!!!!!!!!!jeśli ktoś jest zainteresowany niech dzwoni bo nie bedzie mnie pare dni na necie ---tylko prosze bez głupich telefonów no chyba że jakaś fajna laske chce zadzwonić to jej dajcie mój numer 508-213-391..Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia w Tychach !!!!!!!!!!
P.s tak przy okazji szkoda że tak mało jest młodych lasek na giełdach
Podzielam w pełni rozczarowanie dudzika.
Gdyby bowiem rzeczonych było więcej, mógłbym przeprowadzać ankiety na bardziej reprezentatywnej grupie giełdowiczów.
( W tym miejscu proszę tych osobników, na których ankiety już przeprowadziłem
( ostatnio w Świdnicy ) o niemanie do mnie pretensji, jako że z mojej wypowiedzi mogłoby wynikać, że oni reprezentatywni są jakby mniej. Otóż są - i to jeszcze jak ).
A swoją drogą miło mi będzie oglądać znów Wasze piwne ryjki w Tychach.
Przybywam w towarzystwie liczniejszych niż zwykle Kobiet-Własnych-I-Cudzych oraz Nieocenionego Szwagra, który po jesiennych Tychach połknął giełdowo-kolekcjonerskiego bakcyla w związku z czym został przeze mnie desygnowany na stanowisko kierownicze
( za sterami kitty-cara ).
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StaryKocur
(...)
Przybywam w towarzystwie liczniejszych niż zwykle Kobiet-Własnych-I-Cudzych oraz Nieocenionego Szwagra, który po jesiennych Tychach połknął giełdowo-kolekcjonerskiego bakcyla w związku z czym został przeze mnie desygnowany na stanowisko kierownicze
( za sterami kitty-cara ).
To, jak szwagier prowadzi, może dojedziecie po giełdzie na jakąś degustację czegoś innego niż tyskie specjały?
Ja mam zaproszenie ale niestety musze stwierdzić że w tym roku organizatorzy Giełdy troszkę się zagubili jeżeli chodzi o kwestie zaproszeń ponieważ mam znajomych którzy jerzdżą razem ze mną na giełdy i w Tychach byli pare razy i otrzymali tylko zniszki na PKP a np mój tata który był tylko raz otrzymał 2 listy pierwszy z zaproszeniem a drugi ze zniszką na ten sam adres a zapisywał sie tylko raz...niewiem czy ktoś podziela moje zdanie ale ja myśle że w nastepnym roku organizatorzy powinni sie troszke lepiej postarać np może wcześniej sie zainteresować zaproszeniami i sprawdzić dokładnie liste..POZDRO
Comment