Tak jeszcze przy okazi troszkę głupio sie tu czuje Jako "junior" gdzie wszyscy piszący na forum to "seniorzy" ale w końcu mam dopiero 18 lat i jestem kolekcjonerem tak na poważnie dopiero od 3 lat kiedy to pojechałem na moją pierwszą giełde do Żywca-nie zapomniane przeżycie :
2005.05.21 - Tychy, 28. Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dudzik17Tak jeszcze przy okazi troszkę głupio sie tu czuje Jako "junior" gdzie wszyscy piszący na forum to "seniorzy" ale w końcu mam dopiero 18 lat i jestem kolekcjonerem tak na poważnie dopiero od 3 lat kiedy to pojechałem na moją pierwszą giełde do Żywca-nie zapomniane przeżycie :
Comment
-
-
A może wszelkie znaki przestankowe razem z ortografią zawierają się w tym stadzie mordek na końcu??
PS. Aleście się chłopaka uczepili od razu. Gołym okiem widać, że braki nadrabia zapałem
i trafnymi spostrzeżeniami ( vide te młode laski, co to ich na giełdach niedostatek ).Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
i tak każdy temat się rozmydla, jak nie FCJP to nic nie wnoszącymi komentarzami.......
Nie będę tu też zabierać głosu gdyż na tyskie giełdy niestety nie jeżdżę, dwie bardzo duże giełdy w odstępie 3 tygodni to moim zdaniem niezbyt fortunny termin, niestety ale Tychy poświęcam na rzecz Żywca.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Mam prośbę (jako zwykle zresztą) do tych, którzy będą na giełdzie rano.
Jeśli ujżycie jakiekolwiek piwne szkło, przyozdobione najmniejszym choćby niedźwiedziem, tudzież misiem - targować się zażarcie i brać w ciemno!
Odbiór ok. godziny 11, gdy dotrzemy z Marusią na ostatnie ochłapy giełdy...
Mam jeszcze jedno pytanko - jakie auto- lub trolej-busy dowiozą nas z PKP na lodowisko?Last edited by slavoy; 2005-05-12, 15:00.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Zauważyłem, że powolutku są ogłaszane kolekcjonerskie zamówienia publiczne, więc i ja skorzystam z dobrodziejstwa tego środka komunikacji .
Wszystkie osoby, które przyuważą ciekawy ręcznik barmański podczas giełdy w Tychach proszone są o zaopiekowanie się takim cudeńkiem i szybkim skontaktowaniu się ze mną!
ps. Może Browar Tyski na tą okoliczność postara sie o nowy ręcznikLast edited by abernacka; 2005-05-12, 15:10.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy....
Mam jeszcze jedno pytanko - jakie auto- lub trolej-busy dowiozą nas z PKP na lodowisko?
Comment
-
-
A może jest ktoś zainteresowany jakimiś piwnymi wyrobami z okolic Górnego Śląska?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment