na nikogo.
2005.05.21 - Tychy, 28. Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Chciałbyś aby ktoś dla Ciebie przywiózł 20 piw (sic!)??? No chyba, że ktoś przyjechać ciężarówkąTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
No no.Niezłe masz wymagania.Jestem ciekaw czy znajdzie się jakiś chętny.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaI ja mam (jak zwykle zresztą) prośbę. Oczywiście do piwowarów domowych o swe dzieła "nabutelkowe". Czy mogę na kogoś liczyć? Wprawdzie Krzysio napisał "na nikogo" (prawda, że w innym temacie) ale na Ciebie Krzysiu też liczę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuNiestety nie mam kiedy zrobić tych etykiet, co zaplanowałem. Jak przejdę na emeryturę, zrobię wszystkie zaległe.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaI ja mam (jak zwykle zresztą) prośbę. Oczywiście do piwowarów domowych o swe dzieła "nabutelkowe". Czy mogę na kogoś liczyć?...
I ja mam prośbe do piwowaród domowych - lecz nie o ich dzieła " nabutelkowe " lecz o ich dzieła " butelkowe " -
Niektóre są naprawdę WYŚMIENITE
Czy moge na kogoś liczyć?...
Comment
-
-
-
Autko odmówiło współpracy i wypieło się na mnie urawanym tłumikiem. Dlatego przemieszczam się do tych Tych pociągiem. Czy jest szansa na spotkanie kogoś w czeluściach przedziałów pociągu, który to odchodzi z Poznania ok 23.18 (w piątek wieczorem) i w kierunku Katowic pomyka zdaje się przez m.in Wrocław ? Pytanie ma na celu wzajemną wymianę doświadczeń podczas dłuugiej jazdy"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwoszKrzysiu ty nie myśl o emeryturze tylko o robieniu etykiet dla zbieraczy...
Biermann - wrocławiaki mają jechać pociągiem 2.05 z Wrocławia. Pewnie to ten sam.Last edited by Krzysiu; 2005-05-19, 20:41.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann... Czy jest szansa na spotkanie kogoś w czeluściach przedziałów pociągu, który to odchodzi z Poznania ok 23.18 (w piątek wieczorem) i w kierunku Katowic pomyka zdaje się przez m.in Wrocław ? Pytanie ma na celu wzajemną wymianę doświadczeń podczas dłuugiej jazdy
Comment
-
Comment