Jesli ktos ma ochote na Rybnickiego Fulla, Bercika z Grybowa, lub Strzelca Mocnego, prosze zglaszac zamowienia na PW. Maly wybor, ale niestety zapracowany jestem ostatnio i proponuje to, co jest w najblizszym sklepiku...
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
No... W plecaku najpotrzebniejsze rzeczy do przeżycia najbliższych godzin, czyli zniżka i piweczko zatem czas najwyższy udać się w podróż na wschód-południowy
Do zobaczenia na lodowisku (lub wcześniej w pociągu).
i już po giełdzie ... ja i junior dochodzimy do siebie ,mężuś pomaga w składaniu stołów ... pierwsze wrażenia jak zwykle pozytywne , i towarzysko i podstawkowo
R E W E L A C J A !!!
Ogromne wyrazy uznania dla organizatorów i dla sponsorów
Najważniejsze, że miałem zaszczyt poznać najmłodszego uczestnika giełdy, Krzysia.
To jego pierwsza ale z pewnością nie ostatnia giełda.
Kolekcjonersko super, będzie ok. 200 nowych podstawek i 3 nowe kraje !!!
Pozdrowienia dla wszystkich uczestników.
Wróciłem już do miejsca stałego postoju bez problemów. Giełda jak zwykle udana: 2 PW, 2 PPF-y, standart i oczywiście sporo nowości w tym domowych (oddzielne podziękowania w swoim czasie). Teraz wanna, piwko/a i co potem to się okaże. W każdym bądź razie za Organizatorów toast piwny będzie bez wątpienia. Wasze
Wróciliśmy właśnie na stare śmieci, ale szkoda tak szybko zakończyć tak miły dzień, degustujemy więc to co zakupiliśmy i oglądamy fotki. Dzięki wszystkim, to była moja 5-ta giełda. Do zobaczenia w Żywcu.
Moje wrażenia po giełdzie...hmmm udana, naprawde udana. Najbardziej podobały mi się relacje między uczestnikami, miło jest porozmawiać z kimś kto jest "pokręcony" w tą samą strone . Do zobaczenia w Żywcu. Ps. Mogło być troszke więcej ludzi z podstawkami, ale i tak nie jest najgorzej. Pozdrawiam!!
Comment