Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zulu
2005.07.16 - Człuchów, X Pomorska Giełda Birofilska
Collapse
X
-
-
-
W galerii zamieściłem kilka fotekWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika benyŻadne inne z 2004 oprócz tych które już są skatalogowane (o ile takie sie uakazaly) nie pojawią sie w katalogu, tamten temat jest już zamknięty
Temat jest zamknięty, ale można go zamknąć na kilka sposobów:
- czy wszystkie zeszłoroczne 10 wylatują z katalogu jako np wydruki próbne i w to miejsce wstawione jest 6 nowych wzorów
- zeszłoroczne zostają a dodany jest tylko ten jeden nowy wzór (ta z białym tłem rewersu)
- zeszłoroczne zostają i dochodzą dodatkowo nowe (jeśli tak to analogicznie w Bielkówku też)
albo jeszcze innaczej. Oczywiście chodzi tylko o rozwiązanie katalogowe, bo jak traktować te podstawki to już każdy kolekcjoner będzie sobie musiał odpowiedzieć sam.
Comment
-
-
Rozwiazanie jest jedno zostaja wszystkie z 2004, i dochodza Nakla z tego roku, wszelakie inne nie sa skatalogowane, skoro organizator nie poinformowal mnie przez rok o istnieniu innch podstawek z edycji 2004 i nagle odnajduja sie one w 2005 to dla mnie te podstawki nie istnieja :-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika benyRozwiazanie jest jedno zostaja wszystkie z 2004, i dochodza Nakla z tego roku, wszelakie inne nie sa skatalogowane, skoro organizator nie poinformowal mnie przez rok o istnieniu innch podstawek z edycji 2004 i nagle odnajduja sie one w 2005 to dla mnie te podstawki nie istnieja :-)
Comment
-
-
Informacja od organizatora, że tegoroczne podstawki są "właściwe" a poprzednie należy traktować jako "próby" oraz fakt, że wiekszość kolekcjonerów chce umieszczać próby w katalogu
Comment
-
Comment