Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2
2005.10.22 - Tychy, Jesienna Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Last edited by Czapayew; 2005-09-15, 10:34."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
-
-
Ok, myślę że wszystko już w tej sprawie zostało wyjaśnione, zatem proszę o powrót dyskusji na właściwe tory - czyli proszę pisać na temat giełdy na którą myślę że i my z Maggykiem się wybierzemy jeśli pozwolą na to okoliczności- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CzapayewAj waj - a gdzieżeż to w Tychach jest starówka ? Czyżby od mojej wyprowadzki do Dąbrowy aż tyle się zmieniło, że w okolicach osieda A-B zbudowano jakieś zabytki ? No chyba, że mówimy o ruinie naprzeciw Teatru Małego
Zaś oś. A i B to już t. zw. Nowe Tychy na gruntach starotyskich ( ale to pomieszane ).
Do dwóch lat zostanie przeprowadzona przebudowa Rynku ST i rudera na pewno zniknie.
To tak w wolnym tłumaczeniu dla tych co na giełdę do Tych i j.w.
Tychy ul. Browarowa 1
Resztę proszę na PW bo ART już ostrzy banany ...
Comment
-
-
Oki doki - pogadamy na giełdzie"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaNie było mnie w Tychach na wiosnę, wypadałoby pojawić się jesienią
Comment
-
-
Obawiam się, że pierwszy raz od dawien dawna opuszczę giełdę tyską . Grafik na pażdziernik powstał podczas mojego urlopu i będzie praktycznie niemożliwe zmienić go tak bym miał wolne."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyTo bardzo zła wiadomość i dla mnie.
A może ktoś zmotoryzowany jedzie z Poznania/przez Poznań?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
widzę że poprawiania nie możesz sobie odmówić
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DoodeckMaszynista- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
witam jutro lub w czwartek otrzymam zniżki PKP 50 %na tyską giełde ,wyśle wszystkim osobom które pisły do mnie w tej sprawie jeśli ktoś potrzebuje jeszcze zniżki prosze dać znac na e-mail brandysmarek@poczta.onet.pl
Comment
-
Comment