TYSKI KLUB BIROFILÓW,,KUFELEK" ORAZ BROWARY KSIĄŻĘCE TYCHY ZAPRASZAJĄ NA JESIENNE SPOTKANIE PIWNYCH KOLEKCJONERÓW W DNIU 22 PAŻDZIERNIKA DO AULI INTERNATU TECHNIKUM BROWARNICZEGO ULICA BROWARNA 1 W GODZINACH OD 7 DO 13. GIEŁDA JEST BEZ ZAPROSZEŃ .NOCLEGI KAŻDY ZAŁATWIA WE WŁASNYM ZAKRESIE PODAJE NAMIARY HOTELI .1. HOTEL PRIMA 322277051 . 2.HOTEL DARIA 323291090. 3. HOTEL BASENOWA 322272188, KOLEGA SZEWCZYK PODEŚLE 50 % ZNIŻKI NA PRZEJAZDY PKP , BĘDE JE ROZSYŁAŁ PO 20 WRZEŚNIA OSOBOM KTÓRE NAPISZĄ DO MNIE NA ADRES brandysmarek@poczta.onet.pl lub zadzwonią na numer 602739656 lub 32 2193066 .MIEJSCE GIEŁDY ZNAJDUJE SIĘ BLISKO BROWARU OBYWATELSKIEGO W TYCHACH. W CZASIE TRWANIA GIEŁDY PRZEWIDZIANE SĄ KONKURSY ZWIĄZANE Z PIWEM A TAKŻE LOTERIA Z ATRAKCYJNYMI NAGRODAMI.
2005.10.22 - Tychy, Jesienna Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DoodeckBrowarnej czy Browarowej ?
Plan tu: www.tychy.pl
Comment
-
-
postaram się informację umieścić w wydarzeniach. mam nadzieję że będzie trochę czytelniej- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Zgłaszam swój akces...
Melduję się jako pierwszy - i zgłaszam swój udział w jesiennej giełdzie.
Już szykuję gardziołek na
Comment
-
-
Nie było mnie w Tychach na wiosnę, wypadałoby pojawić się jesieniąWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Przynajmniej raz nie koliduje termin jesiennej giełdy tyskiej z październikowymi wydarzeniami w Czechach i na Słowacji (Giełdy w Pradze, Martinie, Ostrawie) - ciekawe czy to efekt zamierzony czy też czysty fuks :-)
Tak wiec przy dobrych wiatrach 5 kolejnych tygodni to wyjazdy
Comment
-
-
Powinienem zawitać"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
Comment