Mnie niestety nie bedzie(stan konta na to nie pozwala)ale moze cos uda sie załatwic żeby tam być!!!!!Pocdro dla wszystkich-udanej imprezy życze panowie
2005.10.22 - Tychy, Jesienna Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
UWAGA BIROFILE-BIBLIOFILE !
Dobra wiadomość dla zbierających słowo pisane na tematy okołopiwne.
Jęśli uda mi się odebrać do czwartku z drukarni najnowszą książkę wydaną w ramach serii KOLEKCJONERSTWO BIROFILIÓW, to przywiozę ją ze sobą na Tyską Giełdę, gdzie będzie można ją nabyć bezpośrednio u mnie.
Szczegóły dot. publikacji są dostępne tu: http://www.browar.biz/forum/showthr...ight=zr%F3b+sam
Comment
-
-
No i spakowany........
Niestety reszta Białej Podlaskiej się wyłamała i na Giełdę w Tychach postanowiła się nie wybierać. Jednak oczywiście milion zleceń dostałem. Jak ktoś miał coś załatwić i się umawiał przekazać do Białej to proszę mnie szukać, bo ja mogę nie pamiętać
No to spać
Comment
-
-
A ja po raz pierwszy od niepamiętnych czasów, nie jestem obecny na giełdzie tyskiejBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Niestety nie mogłem sie pojawić na giełdzie ani na pszowskim spotkaniuLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotNiestety nie mogłem sie pojawić na giełdzie ani na pszowskim spotkaniu
Straciłeś jedyną niepowtarzalną okazję zwiedzenia kopalni, żałujCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Mam pytanie do uczestników giełdy. Czy ktoś z was widział może na giełdzie jakieś ręczniki barmańskie??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99Straciłeś jedyną niepowtarzalną okazję zwiedzenia kopalni, żałujLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment