2 ogłoszenia ✅ Bilety ⭐️ Katowice | Szukasz biletu na interesujące Cię wydarzenie artystyczne? Sprawdź ogłoszenia lokalne Katowice znajdujące się w kategorii Bilety i poszukaj wejściówki na koncert swojego ulubionego zespołu. W ofertach znajdziesz bilety na spektakle, musicale, festiwale i inne imprezy muzyczne. Nie przepłacaj i poszukaj tańszych, oryginalnych kart wstępu na popularne wydarzenia artystyczne.
Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
ojojoj w sobote szykuje mi sie niezła imprezka wiec jeśli tylko uda mi sie nastepnego dnia podnieść z łóżka to z pewnością podskocze na Spodek! Może uda mi sie znaleźć jakies ciekawe szkiełko z polskich browarów nieobecne w kolekcji Albo kupie sobie kolekcje motyli w końcu każdy chyba kiedyś o tym marzył hehehe
Na samą giełę chyba nie zawitam bo poprzednie lata pokazały, że w Spodku ceny są bardziej niż zawyżone. Ale na jakieś piwo "po" bym się wybrał.
To chyba byliśmy na różnych giełdach - ja w poprzednim roku odniosłem dokładnie odwrotne wrażenie, szczególnie jak poczułem (lekkością portfela) ceny na giełdzie w Żywcu.
Mając do wyboru Sosnowiec i Katowice wybieram to pierwsze.W końcu tam gra Polonia.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
...przed chwilą wróciłem z giełdy i powiem szczerze że miło poprzyglądać sie kolekcjom ludków, zwłaszcza motyle i robaki za szybką były fajne Jesli natomiast chodzi o szkiełko, mój główny cel wędrówki do Spodka, to niestety tego akurat było mało, a jak już cos ciekawego sie znalazło to niestety ceny okazały sie zaporowe. Ale wstyd byłoby nie przyjść jesli mieszka sie dwa kroki obok więc wracam teraz do codzienności a więc do i czekam z niecierpliwością na giełde w Tychach!!!
Ja też nie byłem ale chyba Artk31 był i Doodeck - niech opiszą coś więcej ...[/QUOTE]
Byłem, byłem oczywiście , miło spotkać znajomków, chwilkę pogadać
Jeśli chodzi o zakupy to klops..... ale wymiany wcześniej uzgodnione bardzo owocne
Z "poważniejszymi" zakupami wstrzymuję się do czasu giełd w Ostravie i Tychach .
Z powodu giełdy katowickiej giełda świdnicka była nader mizerna, bo "ogolona" z handlarzy. Pojawiły się tylko płotki. Tym niemniej nabyłem w drodze kupna butelkę z browaru Georga Kapellera w Wałbrzych, liczącą sobie conajmniej 99 lat (browar zamknięto w 1906 r.). Pozostałe ciekawe eksponaty wygolili wrocławiaki.
... i co przegrali ? ( tak to byś sobie chociaż kapsle pooglądał i motyle. )
Powiem ci,że drugi raz też wybrałbym mecz
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment