Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Czapayew
2005.11.27 - Katowice, I Wymienna Giełda Birofiliów w Spiżu
Collapse
X
-
"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
-
-
OFICJALNE POTWIERDZENIE
Oficjalne potwierdzenie odbycia się owej giełdy - na swojej oficjalnej stronie zamieścił browar "SPIŻ"
Na stronkę zapraszam wszystkich, którzy wachali sie czy przybyć na giełdę-nie mając potwierdzenia jej odbycia się z "urzędu" - teraz wszystko jest jasne...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomXByłem na giełdzie, przywiozłem całkiem sporo łupów, ogólnie bardzo pozytywne wrażenie, na pewno zawitam na nastepną edycjęLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Odźwięk imprezy pozytywny ,choć podstawkowo kiepsko . Jednak jestem za organizacją takiej imprezy w tym miejsciu i czasie , można przynajmniej się spotkać ze znajomymi z okolic
Comment
-
-
Giełda się udała, towarzysko napewno a i łupów też przywiozłem. Co do terminu następnej giełdy czekam na propozycje i podpowiedzi. Kierownictwo jest przychylne i termin w każdej chwili może być ustalony. Chodzi o to tylko aby giełda "Spiżowska" nie kolidowała z terminami innych takowych spotkań. Mam nadzieję że na II giełdzie będzie nas więcej. Wstępnie proponuję termin pomiędzy Świdnicą a Krakowem. Z piwnym pozdrowieniemmiodek
Comment
-
Comment