Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Mam pytanko, bo szukam, szukam i nie mogę znaleźć żadnego sensownego planu miasta Żywiec, coby móc sobie zlokalizować noclegi i odnaleźć jakieś przystanki itp. A że w tym roku będę sama latać po mieście, to podstawy do wyznaczenia azymutu, by się przydały... Z góry dziękuję za pomoc
A ja mam takie pytanie jak bedzie wyglądało rozdawanie upominków poniewaz na planie imprezy wypisane sa godziny 6:00 i 7:00 i niewiem czy tylko wtedy czy jak dawniej od tej godziny przez cały czas trwania??
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dudzik17
A ja mam takie pytanie jak bedzie wyglądało rozdawanie upominków poniewaz na planie imprezy wypisane sa godziny 6:00 i 7:00 i niewiem czy tylko wtedy czy jak dawniej od tej godziny przez cały czas trwania??
Tak logicznie myśląc jak chciałbyś taką akcję zmieścić w 60 minutach
No niby fakt ale to takie troszke nie zbyt dobrze wymyslone przez organizatorów bo chyba lepiej było by napisac ze wydawanie upominkw od godziny 6:00 i było by po sprawie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dudzik17
No niby fakt ale to takie troszke nie zbyt dobrze wymyslone przez organizatorów bo chyba lepiej było by napisac ze wydawanie upominkw od godziny 6:00 i było by po sprawie
Ale się czepiasz, przecież to logiczne a poza tym na samym początku tematu pisałem, że wydłużamy czas wydawania i zaczynamy od piątku aby nie tworzyć mega kolejek.
Comment