na gielde zywiecka potrzebne sa jakies specjalne zaproszenia?? jeszcze nigdy nie bylem wiec ciekawi mnie czy mozna tam wejsc tak poprostu czy potrzebne jest cos wecej. Nie mowie tu o zadnych upominkach, interesuje mnie sam wstep
2006.06.16-17 - Żywiec, XI Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4na gielde zywiecka potrzebne sa jakies specjalne zaproszenia?? jeszcze nigdy nie bylem wiec ciekawi mnie czy mozna tam wejsc tak poprostu czy potrzebne jest cos wecej. Nie mowie tu o zadnych upominkach, interesuje mnie sam wstep
Comment
-
-
Giełda zbliża się duzymi krokami.
Z dodatkowych atrakcji będzie można skosztować i kupić żywieckie pierniki z okazjonalnymi, lukrowanymi napisami (tradycja podpatrzona na Oktoberfest). Pierniki są wytwarzane w Żywcu od 1922 roku, tak więc mają również swoją bogatą tradycję. Poza tym jest wypuszczona limitowana seria piaskowanych, numerownych kufli z logo giełdy. Będziemy również bili pamiątkowy żeton!
Byle tylko aura była łaskawa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ŻywiecZ dodatkowych atrakcji będzie można skosztować i kupić żywieckie pierniki z okazjonalnymi, lukrowanymi napisami (tradycja podpatrzona na Oktoberfest). Pierniki są wytwarzane w Żywcu od 1922 roku, tak więc mają również swoją bogatą tradycję.
Za ile będą te pierniki?.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneZa ile będą te pierniki?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesdla Ciebie nic mogę Ci postawić..
Comment
-
Comment