Jak donoszą mi forumowicze z Żywca, poraz kolejny giełda obfituje w ręcznikowe perełki. Na szczęście dzięki dobrej woli niektórych forumowiczów będę je miał Dzięki
podziękowania za giełdę, dla całego towarzystwa, które się przez nią przewinęło, Grzegorzowi za organizację (naprawdę fajnie), browarom restauracyjnym z Warszawy i browamatorowi za piwa i pogodzie, bo lać zaczęło dopiero przy wyjeździe z żywca. (btw, idę spać )
Podziękowania dla Grześka Zwierzyny i organizatorów. Giełda super!!!! Doszły mi 4 (cztery) etykiety z Relakspola (!). No nie... Rewelacja!!! A ponadto kilkadziesiąt nowości i kilka staroci, 1 p/w. W czaszce pobrzmiewają smaki piw z Browarmii, Portera żywieckiego, piwa Krzysia i wielu innych... Pozdrowienia dla wszystkich współgiełdowiczów. Muszę się zdrzemnąć...
Grzesiek Zwierzyna, wraz ze swoim zespołem organizacyjnym, jak zwykle stanął na wysokości zadania.
Przybyło, spokojnie - koło setki etykiet do zbioru - już dawno nie zaliczyłem tylu nowości.
Specjalne podziękowania dla tych którzy pamiętali o mnie i pamiętali o etykietach z motywem lotniczym i domowych.
Dziewczynom forumowym za wycałowanie przy powitaniach i pożegnaniach
Doodeck’owi za transport tam i z powrotem.
Shlangbaumowi i Andiemu dziękuję za dostarczone piwa..
Krasnodębskiemu za odstąpienie od zakupu modelu pewnego samochodu browarnianego.
Wszystkim za – jak zwykle – doborowe towarzystwo.
Mam nadzieję że nikogo nie pominąłem...
Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2006-06-17, 19:53.
I my już przedarliśmy się przez 2 oberwania chmury ( jedno w B-B, a drugie małe - przez środek burzy na odległości Piotrków - Rawa Maz.).
Dzięki organizatorom za giełdę i wszystkim za spotkanie.
No, kolekcja urosła o 12 sztuk szkła. Dopadłem kilka nowych browarów w tym roku: Jagiełło, Fortuna, Grudziąc, Zwierzyniec (chyba), Brovaria (dzięki BA za pomysł przywiezienia 'Piw Rzemieślniczych' ).
Dzięki za wymiany piw domowych: Browarzyciel (w tym zwycięska pszenica - GRATULACJE !!!), Sofista, Ahumba, Brew + butelki , Titus_Fox
Dzięki Filon za tani słód karmelowy
Dzięki e-prezes i Titus_Fox za trud siedzenia na worku słodu przez dwa dni
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
Shlangbaumowi i Andiemu dziękuję za dostarczone piwa..
Takze dziekuje wszystkim,za zorganizowanie swietnej,pelnej ciepla,radosci i serdecznosci gieldy w Zywcu! Doszly mi swietne kapsle,widzialem wielu znajomych,takze z zagranicy.Bylo rewelacyjnie!
Wieliczka tez bardzo dziekuje za super impreze niestety w drodze powrotnej mielismy smutny moment a dokladnie 2 nasze auta zderzyły sie brzydko mówic "jeden dostał od drugiego w dupe" ale nawet to nie zepsełu nam humorów po bardzo udanej zabawie -dziekujemy organizatorom za trud jaki w to włozyli
Dla mnie giełda po prostu SUPER!
Tym razem bardziej chyba towarzysko niż kolekcjonersko - chociaż nie mogę narzekać na łupy
a w tym miejscu chciałbym oprócz oczywiście podziękowań dla organizatorów..
wyrazić serdeczne dzięki dla wszystkich z którymi miałem możliwość się wymienić kapslami i piwkami oczywiście
a szczególnie - za CUDOWNE PEREŁKIi które otrzymałem od MAŁEJŻONKI i IRONA - za co sławić będę po wsze czasy WAS i WASZ BROWAR!
To naprawdę NAJWIĘKSZA OZDOBA mojej kolekcji - została uznana jednogłośnie dzisiaj za HIT ROKU przez forum rodu Jędrusiów na specjalnym walnym zgromadzeniu pogiełdowym
DZIĘKUJĘ raz jeszcze i POZDRAWIAM!
Śląski Klub Birofilów zaprasza na 61 Międzynarodową Giełdę Birofiliów odbędzie się w Tychach 18 -19 .10 .2024 r na terenie Browaru Książęcego w Pub pod Browarem ulica Katowicka 9 .Piątek w godzinach 16,00-22,00, Sobota od 8,00 do 14 ,00.Sponsorami imprezy są Tyskie Browary Książęce,...
Comment