Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwoszkaTyska
Witam,
Z zainteresowaniem przeczytałam posty, jako osoba zaangażowana w organizację wiosennej Międzynarodowej Giełdy w Tychach i też szukamy rozwiązania, które ukróci wynoszenia stosików prezentów przez wybrane jednostki. Propozycja, która została wybrana na giełdę w Zywcu wydaje się sensowna, choć oczywiście zrodzi pewne trudności. Myślę, że dobrze będzie jak dwie największe giełdy dorobią się sensownych standardów..
W zeszłym roku podczas losowania jedna osoba dwa razy wylosowała nagrodę...
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki. www.twojmalybrowar.pl
Podaję uaktualnioną bazę adresową najbliższej okolicy browaru i samego miasta Żywiec. Alternatywą dla niezbyt szerokiej oferty w mieście są noclegi w położonej w odległości ok. 5-7 km od browaru Węgierskiej Górce. Jest tam sporo pensjonatów i ośrodków oferujących noclegi w bardzo atrakcyjnych cenach wraz z niedrogim wyżywieniem. Wybierając tą lokalizację unika się ponadto przejazdu przez zatłoczone miasto.
Dla osób lubiących wypoczywać nad jeziorem żywieckim zamieszczam link do strony z ofertą noclegową w miejscowości Zarzecze-Tresna. Noclegi w tej lokalizacji były bardzo popularne wśród kolekcjonerów - frekwencyjne rekordy bił Ośrodek Sportów Wodnych "NEPTUN". Miejscowość położona jest ok 8-10 km od browaru i jest skomunikowaną z miastem linią MZK.
W trakcie żywieckiej giełdy zaplanowaliśmy konkurs degustacyjny dla uczestników imprezy pod nazwą "SMAKUJEMY POLSKIE PORTERY". Ma to być dobra zabawa a przy okazji test na rozpoznawalność tych piw wśród rzekomych "fachowców".
Oczywiście grupa degustatorów z przyczyn organizacyjnych nie może liczyć wicej niż 20 osób. Degustatorzy opócz testu na rozpoznanie producenta będą oceniać inne, najważniejsze walory (smak, zapach, wysycenie, jakość piany). Dla wszystkich uczestników są przewidziane nagrody a dla zwycięzcy konkursu rozpoznawalności coś extra!
Tą drogą proszę chętnych podjęcia się takiego wyzwania do zgłaszania swoich kandydatur. Zastrzegam sobie prawo do ingerencji w finalną listę uczestników. Kolejność zgłoszeń bardzo istotna. No to zaczynamy...
Jeżeli za bardzo z samą giełdą nie będzie kolidować to i ja się piszę. Będę bardzo obiektywnym degustatorem za porterami nie przepadam
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
jeśli lista nie jest zamknięta, a mogę stanąć w szranki oceniając najwyżej (jak dotychczas) portera konkurencji to bardzo chętnie. bardziej dla sprawdzenia samego siebie niż nagród
Comment