Chętnie stanę w szranki. Proszę i mnie dołączyć do listy.
2006.06.16-17 - Żywiec, XI Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ŻywiecBrakuje jescze 15...
SMAKUJEMY POLSKIE PORTERY – Lista degustatorów
1. Marusia
2. Marcin wc
3. Ziomek 2
4. Iron
5. Małażonka
Ja bym się zapisał. Ale u mnie z tą chorą robotą, nigdy do końca nic nie wiadamo. Mimo iż na termin giełdy w Żywcy staram się wywierać największy nacisk na otrzymanie zaplanowanego urlopu.
Może niech będę na pierwszym miejscu listy rezerwowej, jakby ktoś z listy głównej niedojechał.Last edited by adam16; 2006-04-07, 16:24.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Do porterów przekonuję się bardzo powoli, ale chętnie bym się sprawdził w rozpoznawaniu smaków tych, które już znam (czyli większości obecnie produkowanych).
A będą jakieś niespodzianki typu wyleżakowane, kilkuletnie portery, których już nie ma na rynku?browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy
A będą jakieś niespodzianki typu wyleżakowane, kilkuletnie portery, których już nie ma na rynku?
No i mam nadzieję, że nie będzie również Portera Okocimskiego
Coś jakoś słabo rośnie ta lista chętnych...
Comment
-
-
Kocur, gdzie jesteś? Ty lubisz portery żywiecką porą(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
mam tajną informację, że podawane będą do testowania portery Żywieckie z Żywca i Żywieckie z Cieszyna z różnych stadiów leżakowania/starzenia- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTmam tajną informację, że podawane będą do testowania WYŁĄCZNIE portery Żywieckie z Żywca i Żywieckie z Cieszyna z różnych stadiów leżakowania/starzeniabrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTmam tajną informację, że podawane będą do testowania portery Żywieckie z Żywca i Żywieckie z Cieszyna z różnych stadiów leżakowania/starzenia
Comment
-
-
Ja właśnie nie startuję bo boję się, że będą tylko portery produkowane przez GŻ i cała zabawa jest po to by udowodnić nam, że GŻ robi najlepsze a na pewno nie gorsze portery niż małe browary, które wspieramy na forum. Ludzie będą wymyślać: Łódzki ! Strzelec ! Boss ! a werdykt podany do mikrofonu na całą giełdę będzie brzmiał:
-Wszystkie te dobre piwa są piwami z Żywca i Cieszyna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJa właśnie nie startuję bo boję się, że będą tylko portery produkowane przez GŻ i cała zabawa jest po to by udowodnić nam, że GŻ robi najlepsze a na pewno nie gorsze portery niż małe browary, które wspieramy na forum. Ludzie będą wymyślać: Łódzki ! Strzelec ! Boss ! a werdykt podany do mikrofonu na całą giełdę będzie brzmiał:
-Wszystkie te dobre piwa są piwami z Żywca i CieszynaBIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
Comment