Mam do odstąpienia 5 biletów PKP, proszę na PW
2006.06.16-17 - Żywiec, XI Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76Na S już doszły - więc do W niedaleko
Comment
-
-
i do Białegostoku dotarło zaproszonko - bardzo dziękuję - o ile sesja pozwoli (12 egzaminów....) to z wielką przyjemnoscią, jak co roku się zjawię.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Od wczoraj jestem właścicielem takowych.
Do zobaczenia."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Do mnie wczoraj po południu doszło - dziękuję. Tylko szkoda, że takie sympatyczne zdjęcie w takim miejscu (= na karcie zgłoszeniowej), bo jego połowy trzeba będzie się pozbyć...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
A ja obawiam się, że znowu o suchym chlebie żyć mi pozostanie... * No chyba, że organizatorzy się zlitują, zrozumieją, że niektóre automaty nie są mięsożerne i np. poleją mi więcej piwa, albo wyjątkowo ugoszczą jakąś zieleniną
* Przyjmuję zapisy na przydziałowe pieczone kiełbaski.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelA ja obawiam się, że znowu o suchym chlebie żyć mi pozostanie... * No chyba, że organizatorzy się zlitują, zrozumieją, że niektóre automaty nie są mięsożerne i np. poleją mi więcej piwa, albo wyjątkowo ugoszczą jakąś zieleniną
* Przyjmuję zapisy na przydziałowe pieczone kiełbaski.
Comment
-
-
Może to jakaś sierotka losuje, kto i kiedy dostanie, albo poczta ma funkcję "random" (swoją drogą, to pracownicy poczty muszą się nieźle przed każdą giełdą napracować, coby te wszystkie koperty rozparcelować, jak należy)...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ŻywiecNic się nie martw, pomyślimy też o wegetarianach, tylko trzeba sie przypomnieć na giełdzie.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Mam pytanko, bo szukam, szukam i nie mogę znaleźć żadnego sensownego planu miasta Żywiec, coby móc sobie zlokalizować noclegi i odnaleźć jakieś przystanki itp. A że w tym roku będę sama latać po mieście, to podstawy do wyznaczenia azymutu, by się przydały... Z góry dziękuję za pomocCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
Comment