Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wesoly
2006.06.16-17 - Żywiec, XI Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
-
-
No to będę w Żywcu, ale tylko w sobotę.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16No to będę w Żywcu, ale tylko w sobotę.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16A zapomniałbym dodać - jakby co to chętnie zauczestniczę w degustacji.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaAdamie, degustacja jest w piątekBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
W Piwiarni Żywieckiej. Jest napisane na ulotce przy zaproszeniu. Piątek, godz. 20.00.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BoryskoA tak w ogóle to gdzie ta degustacja? Głupio by było nie trafić....
Po prawdzie rozpocznie się kilka minut po zakończeniu rozdawania fantów z loterii.
Stoły porterowej rozpusty ustawione będą po prawej stronie głównego namiotu którego przeoczyć się nie da.bez brody...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marcopolokKonkurs degustacyjny planowany jest na godzinę 20:00
Po prawdzie rozpocznie się kilka minut po zakończeniu rozdawania fantów z loterii.
Stoły porterowej rozpusty ustawione będą po prawej stronie głównego namiotu którego przeoczyć się nie da.
Im szybciej zaczniemy tem więcej czasu pozostanie na spokojną degustację
bo ok 21:00 umcyk umcyk zagłuszy wasze kubki smakowe zespół REDLINbez brody...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNie musisz pić, po ocenie możesz sobie wypluć do PET'a na później
ty zamiast dyrdymały pisać dopisałbyś się do listy uczestnikówLast edited by e-prezes; 2006-06-13, 22:01.
Comment
-
Comment