Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
2006.06.16-17 - Żywiec, XI Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Bo jest to JarekTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Odpowiedź jest niepełna , a jako bliska rodzina brzucholca występującego na umieszczonym powyżej zdjęciu - nie powinieneś mieć prawa głosu!!!
Ponieważ jednak nagroda jest przewidziana, to możesz jutro odebrać zdjęcia swojej, podwójnie skręconej nogi!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaNie, nie jest to Darek lat 12!!!!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dzięki wszystkim za wspaniałą giełdę i atmosferę
Grzegorz, Marco - szacunek za ogrom pracy i za pomoc. Niewątpliwe do zobaczenia za rok
Moja (właściwie nasza) prośba do wszystkich forumowych fotografów. Jako że Stary Niemiec nie pozwolił nam wziąć swojego aparatu do Żywca, jesli ktoś ma naszą rodzinkę lub jej część na swoich kliszach lub plikach bardzo proszę o kontakt na PW, chętnie skorzystamy z Waszych zdjęć i włożymy je do rodzinnego albumu.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Comment
-
-
Najlepszy okazał się porter cieszyński.
A jeżeli idzie o naszą rywalizację to pierwsza była Małażonka przed E-prezesem i Jerzym.Last edited by dkrasnodebski; 2006-06-21, 11:39.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiNajlepszy okazał się porter cieszyński.
A jeżeli idzie o naszą rywalizację to pierwsza była Małażonka przed E-prezesem i Jerzym.MM961
4:-)
Comment
-
-
Otóż wiedzę na temat jakie portery były w jakiej kolejności podawane organizator utajnił, nie tylko na czas konkursu - co zrozumiałe, ale najwyraźniej i na wiecznośćLast edited by iron; 2006-06-21, 11:53.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironOtóż wiedzę na temat jakie portery były w jakiej kolejności podawane organizator utajnił, nie tylko na czas konkursu - co zrozumiałe, ale najwyraźniej i na wieczność
Z tego co wiem, udało mi się odtajnić cztery portery na dziewięć podanych. Poziom nasz więc za wysokim nie był....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaBo nie chce nas zawstydzać. Ponoć wypadliśmy koszmarnie....
Z tego co wiem, udało mi się odtajnić cztery portery na dziewięć podanych. Poziom nasz więc za wysokim nie był....MM961
4:-)
Comment
-
-
Podziękowania!
Giełda, giełda, i po giełdzie...
Chciałbym podziękować Wszystkim kolekcjonerom i piwowarom, którym chciało się przyjechać do Żywca i spędzić czas na giełdzie. O jakości imprezy decydują również jej uczestnicy, wiec myślę, że wszyscy jesteśmy autorami tej udanej (w mojej ocenie) imprezy.
Szczególne podziękowania dla osób zaangażowanych w organizację, że wymienię tylko kilka osób: Wojtek Sapeta, Marek Semla, Władek Gawliński, Tomek Kowalski, Asia Niemczycka, Marian Kurowski, Pioterk Pindel, Wojtek Mirocha...
Wyrazy uznania i podziękowania dla przewodników po browarze. Oprowadzić w ciągu 10 godzin 1600-1800 osób to nielada wyczyn!
Personelowi Piwiarni Żywiecka za mozolny trud włożony w pakowanie etykiet i pocztówek duża buźka Kuchni za smaczne jedzonko!
Całej reszcie, która miała swój udział w organizacji, WIELKIE DZIĘKI!
Na koniec podziękowania dla tych wszystkich, którzy mi nie przeszkadzali w zorganizowaniu tej imprezy. Nie wymienię ich z nazwiska
Sebastian dzięki za portera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pokaz wypalił!
Do zobaczenia za rok...mam nadzieję.
P.S.
Eliza czekam na Ciebie
Comment
-
Comment