Na wp.pl fotoreportaż z żywieckiej giełdy. Wprawne oko wyłowi kilka znajomych postaci
2006.06.16-17 - Żywiec, XI Międzynarodowa Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika miodekWielkie podziękowania organizatorom i browarowi Żywiec za super giełdę.
Dziękuję także wszystkim z którymi miałem możliwość porozmawiać, powymieniać i pohandlować, szczególnie Jasiowi Piwoszowi, Andiemu i Ziomkowi za całonocne pogaduchy. Do zobaczenia za rok!!
Ja też Wam dziękuje !
" Dzięki Bogu " poznałem : dzika, Andiego i ... wszystko było o'k oprócz moich nóg niczem jak balony wyniesione pod niebiosa stan !
... w muzyce za mało beskidzkich klimatów i... Makłowicza dla którego miałem wielkanocne jaja !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannOraz specjalne podziękowania dla Cyborga za koszulkę ( tę od rytualnej wymiany ) i
dla Konego - bez którego kołczowania nie byłbym sobą na konkursie porterowym
Ps. 2. Tak, Konemu zdecydowanie należą się podziękowania za kołczowanie książkowe, porterowe, tudzież inneCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelPs. 1. Koszulka po wypraniu do zwrotu, przypominam, bo miałam ją dopiero niecały raz na sobie"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
Comment