Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali
2006.01.28 - Warszawa, Giełda Birofiliów w Bierhalle
Collapse
X
-
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofPisałem tylko o piwach domowych....
Wielka szkoda Krzysztofie, że tak do tej sprawy w ten sposób podchodzisz. Od zawsze giełdy (w Polsce i zagranicą) charakteryzowały się tym, że można było wymieniać się (nie mylić z kupowaniem) piwami z regionalnych browarów. Przecież niektórzy kolekcjonerzy kolekcjonują piwne smaki a nie np. podstawki (czyżby o nich organizatorzy zapomnieli?).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaWielka szkoda Krzysztofie, że tak do tej sprawy w ten sposób podchodzisz. Od zawsze giełdy (w Polsce i zagranicą) charakteryzowały się tym, że można było wymieniać się (nie mylić z kupowaniem) piwami z regionalnych browarów. Przecież niektórzy kolekcjonerzy kolekcjonują piwne smaki a nie np. podstawki (czyżby o nich organizatorzy zapomnieli?).
Wydaje mi się, że jasne stanowisko jest na miejscu. O ile mnie pamieć nie myli to kilka lat temu na giełdzie w Krakowie za przyzwoleniem prowadzących CK doszło do sytuacji kiedy do Browaru restauracyjnego zaczęto przynosić zupełnie jawnie piwo w skrzynkach.
Podczas trwania giełdy czyli do godziny 13 bedą dostepne piwa po cenach promocyjnych.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofWydaje mi się, że jasne stanowisko jest na miejscu. O ile mnie pamieć nie myli to kilka lat temu na giełdzie w Krakowie za przyzwoleniem prowadzących CK doszło do sytuacji kiedy do Browaru restauracyjnego zaczęto przynosić zupełnie jawnie piwo w skrzynkach.
Podczas trwania giełdy czyli do godziny 13 bedą dostepne piwa po cenach promocyjnych.
Chyba mylimy pojęcia? Mi nie chodzi o spożywanie piwa innego niż oferuje Bierhalle podczas giełdy a jedynie WYMIANĘ piw.
Tak czy owak pojawię sie na tej giełdzie
Comment
-
-
Podpowiem że na zeszłorocznej giełdzie w katowickim Spiżu, nie było problemów z wymianą piw - tak domowych jak i "fabrycznych".Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emesCzy to prawda, że będzie też zakaz wnoszenia do Bierhalle ręczników barmańskich ?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufelcześć krzysiek czy giełda bedzie otwarta napewno o 8 rano czy jak o tej porze się zjawie to już dawno bedzie otwarte i brak miejsca do rozłozenia gratów
Giełda rozpocznie się o 8 rano.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Podczas giełdy do godziny 13 piwo w Bierhalle będzie kosztowało 4 PLN za 0,4 L każdego piwa.
Myślę, ze to zadowoli wszystkich.Last edited by Krzysztof; 2006-01-09, 18:18.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Krzysztofie abyś tylko takie wiadomości nam przynosił.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
W dniu dzisiejszym otrzymalismy zniżki kolejowe. Wszyscy, którzy wysłali koperty do Sławki otrzymają wkrótce zniżki.
Pozostali jezeli takich zniżek potrzebują proszę o koperty zwrotne na adres Bierhalle lub Sławki.
Adres Bierhalle:
Browar restauracyjny "Bierhalle", Centrum Handlowe "Arkadia", 00-175 Warszawa.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
Comment