2006.01.28 - Warszawa, Giełda Birofiliów w Bierhalle

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marcin_wc
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.09
    • 2115

Przez to całe moje narzekanie zapomniałem o podziękowaniach za dobra organizację i za to, że już o 7.20 mogłem wejść i spokojnie w pieple poczekac na rozpoczęcie.

Podziekowania kieruję również wszystkim forumowiczom obecnym na giełdzie za wspaniałą atmosferę.

Comment

• zythum
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2001.08
      • 8305

Dzięki Krzysztofie za bardzo dobrą giełdę i dobrą godzinę rozpoczęcia - w końcu można było się normalnie wyspać
      To inaczej miało być, przyjaciele,
      To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
      Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
      Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
      Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
      Królowie banków, fabryk, hut
      Tym mocni są, że każdy kradnie
      Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

• Krzysztof
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.04
        • 1689

Dziekuję wszystkim za przybycie. Dziekuję Sławce i Jerzemu za pomoc, dzięki której uczestnicy giełdy mogli zaoszczędzić kilka złotych.
        Co do godziny otwarcia to postanowiliśmy otworzyć wcześniej, gdyz mróz był dokuczliwy zwłaszcza że byliśmy gotowi żeby umożliwić wam rozkładanie birofiliów na stołach.
        Bary zostały otworzone zgodnie z planem - około godziny 8.
        Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
        www.twojmalybrowar.pl

Comment

• arzy
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2002.06
          • 2814

Ja również tam byłem i piwo piłem. Przywitałem się z wieloma forumowiczami, zamieniłem kilka słów, wymieniłęm się piwkami, zjadłem żurek i... na pewno jak będę jeszcze kiedyś w Warszawie odwiedze Bierhalle.

Dzięki Krzysztof.
          "Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
          Bractwo Piwne
          Skład Piwa
          Piszę poprawnie po polsku!

Comment

• witkowskiartur
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2003.03
            • 561

Dziekuję organizatorom za giełdę . Było bardzo miło i czekam na kolejną.
            KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI

Comment

• sodom
              Porucznik Browarny Tester
              • 2002.12
              • 351

Wielka dziękówa!!!

Comment

• Sławka
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2004.08
                • 5

Dziękuję za słowa podziękowania . była to dla mnie sama przyjemnośc .Służę zawsze pomocą. Chociaż trochę nerwów mnie to kosztowało. Jeżeli do kogoś zniżki nie doszły to przepraszam , ale wszystkie koperty wysłałam , widocznie coś źle jest z naszą pocztą.. Co do godziny otwarcia giełdy to ja prosiłam Krzysztofa żeby była o tej porze, bo też się lubię wyspac. Niestety na większości giełd w Polsce jest to trudne. Szczególnie przoduje w tym Radom , Świebodzice i Żywiec. Pozdrawiam wszystkich uczestników i przyjaciół abyśmy spotkali się za rok w tyn samym gronie.

Comment

• kalifat
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.10
                  • 1168

I ja dziękuję bardzo za udaną giełdę zarówno kolekcjonersko (kilka ciekawych wafli NRD-owskich doszło) jak i towarzysko. Poznałem wielu nowych ("starych" ) forumowiczów i kilku ciekawych waflarzy.
                  Szczególnie chciałem podziękować organizatorom za ciekawą giełdę, w ciekawym - choć trochę mało giełdowym - miejscu i za całkiem niezłego Dunkela.
                  Jak również dziękuję forumowiczom dojazdowym, że zechcieli wlec się tyle kilometrów do Warszawy m.in. płn. i płd. Podlasia, Pomorza, Mazur, Dolnego i Górnego Śląska, Ziemi Łódzkiej, Wielkopolski i reszty miejsc, których zapewne nie wymieniłem.
                  bla bla bla

Comment

• Maremali
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2002.05
                    • 1955

Giełda bardzo sympatyczna wielkie ukłony dla organizatora. Myślałem, że będzie znacznie ciaśniej, ale na szczęście było czym oddychać. J Mój syn debiutant na giełdzie był bardzo zachwycony różnorodnością eksponatów. Serdeczne podziękowania w jego i w moim imieniu składam wszystkim tym od których otrzymał lub wyhandlował jakieś gadżety. W tym wieku jeszcze do końca nie zdecydował się co będzie zbierał więc znosił najróżniejsze „pierdoły”.
                    Różnic w jakości piwa serwowanych na dole i na górze nie stwierdziłem, a spożywany na śniadanie żurek zaliczyć mogę do jednego z lepszych jakie jadłem stolicy.
                    http://maremali.web-album.org/

Comment

• Krzysztof
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2001.04
                      • 1689

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali
                      Giełda bardzo sympatyczna wielkie ukłony dla organizatora. Myślałem, że będzie znacznie ciaśniej, ale na szczęście było czym oddychać. J Mój syn debiutant na giełdzie był bardzo zachwycony różnorodnością eksponatów. Serdeczne podziękowania w jego i w moim imieniu składam wszystkim tym od których otrzymał lub wyhandlował jakieś gadżety. W tym wieku jeszcze do końca nie zdecydował się co będzie zbierał więc znosił najróżniejsze „pierdoły”.
                      Różnic w jakości piwa serwowanych na dole i na górze nie stwierdziłem, a spożywany na śniadanie żurek zaliczyć mogę do jednego z lepszych jakie jadłem stolicy.
                      Różnic w jakosci piwa na dole i na górze byc nie moze ze wzgledu na to że dany gatunek piwa pochodzi z jednego tanku i trafia do poszczególnych nalewaków trzema drogami. Drogi sa myte w tym samym dniu i w ten sam sposób.
                      Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
                      www.twojmalybrowar.pl

Comment

• jerzy
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2001.10
                        • 4707

A czy może być różnica w temeraturze nalewanego piwa na dole i na górze?
                        browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• Marusia
                          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                          🍼🍼
                          • 2001.02
                          • 20221

Piwo na dole podawano mi z o wiele większą pianą niż na górze.Ale to pewnie kwestia sposobu nalewania
                          www.warsztatpiwowarski.pl
                          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Krzysztof
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2001.04
                            • 1689

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy
                            A czy może być różnica w temeraturze nalewanego piwa na dole i na górze?
                            Wykluczone.
                            www.twojmalybrowar.pl

Comment

• Krzysztof
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2001.04
                              • 1689

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
                              Piwo na dole podawano mi z o wiele większą pianą niż na górze.Ale to pewnie kwestia sposobu nalewania
                              Ręka Barmana....
                              www.twojmalybrowar.pl

Comment

• e-prezes
                                Generał Wszelkich Fermentacji
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2002.05
                                • 19260

taka ręka to skarb i warto o nią dbać

Comment

Przetwarzanie...
                                X