Siedząc raz przy barze na dole zauważyłem, że barmani tak odlewają wodę ze szklanek wyciąganych ze zlewu, że sporo na dnie zostaje. Naprawdę sporo. Kupując kilka piw człowiek dostaje razem pół kufla wody.
2006.01.28 - Warszawa, Giełda Birofiliów w Bierhalle
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną...barmani tak odlewają wodę ze szklanek... Kupując kilka piw człowiek dostaje razem pół kufla... .- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąSiedząc raz przy barze na dole zauważyłem, że barmani tak odlewają wodę ze szklanek wyciąganych ze zlewu, że sporo na dnie zostaje. Naprawdę sporo. Kupując kilka piw człowiek dostaje razem pół kufla wody.- ależ to wielkie marnotrawienie wody.
Comment
Related Topics
Collapse
-
KONSUMENCKI KONKURS PIW
49. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE 2019”
PIWA ZGŁOSZONE
Piwa dolnej fermentacji:
Kategoria 1 Piwa jasne w stylu Light Beer o zawartości alkoholu do 3,9% obj.
1. Primator Pumpa – Pivovar... -
KONSUMENCKI KONKURS PIW
48. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE 2018”
Piwa zgłoszone do Konkursu
Piwa dolnej fermentacji:
Kategoria 1 Piwa jasne w stylu Light Beer o zawartości alkoholu do 3,9% obj.
1. Birell Lager...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Na terenie Tyskiego Browaru Książęcego 2 dniowe wiosenne spotkanie na 62 Międzynarodowej Giełdzie Birofiliów
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2025-01-29, 18:28 -
-
ZMIANA TERMINU. Już 44 Ogólnopolska Giełda Birofiliów w Grodziskiej Hali Sportowej
-
2024-12-28, 22:27 -
-
Podkarpacki Klub Birofilów serdecznie zaprasza wszystkich na 11 Międzynarodową Rzeszowską Giełdę Birofiliów!Start2025-03-29Koniec2025-03-29AdresRzeszów, Krakowska 289, Podkarpacka Okręgowa Izba Inżynierów Budownictwa
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment