Ja tysz bendem z pewną ilością starych niemieckich podstawek do sprzedania, zamiany .
2006.02.18 - XI Krakowska Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNo to pierwsze zarezerwowane, jeszcze jedno jest wolne jak ktoś chce. I jeżeli nie jest to kobieta Twilight'a to niech będzie to raczej mężczyzna coby się moja narzyczona nie czuła głupio
Comment
-
-
Jak by ktoś chciał sie wymienić jakimś porterkiem (Dojlidy, Królewskie, Tyskie lub jakieś starsze) na Porterka Okocimskiego to proszę na PW. No i jak ktoś by reflektował na Portera (eks.) Strzelca w zamian za Rybnik, Broka to tez zapraszam.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Gospodarz nie musi się bać, Krzysiu w rzeczywistości nie jest taki groźny jak na forum. Bez emotek, bo poważnie piszę.Last edited by Twilight_Alehouse; 2006-01-07, 19:30.
Comment
-
-
Przyjmy do przodu - nie wstecz!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika masumiOczywiście że 2006 rok!!! Giełda jest w TYM ROKU!!! Tak sie jakoś zakręciłem...
Comment
-
-
Na giełdzie, naturalnie postaram się być...
Nadmieniam też - że owa giełda jest wspaniałą okazją do oddania kol. Tomkowi gotowych wypełnionych ankiet etykiet piwnych A.D. 2006...
Tak więc na jednym ogniu, uda nam się upiec dwie pieczenie.
ALEM TO SPRYTNE WYMYŚLIŁ - CO...???
Comment
-
Comment