Ja melduje obecnosc conajmniej 8 osób my mamy dosc blisko wiec bedziemy od samego poczatku do samego konca
2006.02.18 - XI Krakowska Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika masumiALEM TO SPRYTNE WYMYŚLIŁ - CO...???
Nie tak do końca. Liczę na zwrot ankiet do końca stycznia 2006 roku, aby na Giełdzie mieć już gotowy ranking.Ciekaw jestem jak tam prace nad rankingiem końcowym ankiety...
Temat ucichł - a tu giełda przysłowiowo mówiąc " za pasem "...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145Nie no rodowity Krakowianin i spóźni się na giełde, którą ma pod nosem. Nie ładnie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika winczerCiekaw jestem jak tam prace nad rankingiem końcowym ankiety...
Temat ucichł - a tu giełda przysłowiowo mówiąc " za pasem "...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivariaZa karę należy przenieść im stolicę do Krakowa!bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Wiesz, danio_145. Muszę jeszcze rybki nakarmić . A Ty nie lubisz spać?? Ja zaczynam rozmawiać dopiero około 9.00, bez względu o której godzinie wstaję. I to czasem jest przykre dla tych co ze mną obcują przed 9 rano A pod nosem to ja mam często piankę i to nie zawsze do golenia. Pa pa, do zobaczenia na giełdzie
Comment
-
-
No wiesz, pivaria, ja wszystkim tutaj na forum tylko dobrze życzę, a tu taki cios w samo serce i to jeszcze w walentynki. Moje serduszko krwawi( Chyba sobie puszczę "Pod Budą" - Nie przenoście nam (Szczeciniacy) stolicy do Krakowa
Comment
-
Comment