Było coś o kolekcjonerze co ma 100 tys. etykiet i jakiś gośc mówił że spróbwal piwo z Nowej Kaledonii.
2006.02.18 - XI Krakowska Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Ja w swoim imieniu i mojej slicznej dziewczyny Edytki chciałem bardzo podziekowac organizatorom za swietna impreze było superi piwo do bólu.....
Ps-ta Sliczna Edytka która siedziała ze mna przy stoliku(kolo rozlewni piwa)była na takiej imprezie pierwszy raz i jej sie bardzo podobało wiec moze sie wciagnie i bedzie nas czesciej odwiedzac
Comment
-
Giełda krakowska z roku na rok staje się coraz bardziej atrakcyjna, może już wkrótce stanie się giełdą międzynarodową? Pozyskanie atrakcyjnego sponsora (Carlsberg-Okocim), z racji bliskości Brzeska i związków z Krakowem wydaje się niemal idealne. Warunki na giełdzie prawie doskonałe, odwiedzających więcej niż przed rokiem. Były konkursy z atrakcyjnymi nagrodami (sponsor Okocim), bezpłatne lane piwo Okocim (za okazaniem biletu wstępu) do woli (sic!), a na zakończenie upominki (m.in. 4 butelki/puszki piwa do wyboru).
Żałować należy tylko, iż jest to (narazie?) impreza odbywająca się tylko raz w roku.
Kto na niej nie był - niech żałuje!
Z pewnością warto zaplanować swój udział w krakowskiej giełdzie za rok!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pIvo...Były konkursy z atrakcyjnymi nagrodami (sponsor Okocim), bezpłatne lane piwo Okocim (za okazaniem biletu wstępu) do woli (sic!), a na zakończenie upominki (m.in. 4 butelki/puszki piwa do wyboru)...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zuluWiem że pojawiły się giełdowe upominki od browaru Stary Kraków, m.in. podstawki. Czy Okocim z tej okazji również sygnował jakieś gadżety swoim logiem, jesli tak to jakie ?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kisharByło coś o kolekcjonerze co ma 100 tys. etykiet i jakiś gośc mówił że spróbwal piwo z Nowej Kaledonii.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzych15Czy o tą Edytkę chodzi?Comment
-
Niestety nie dotarły do mnie zniżki co uniemozliwiło mi ze względu na stan finansów wyjazd do KrakowaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Comment
-
Koledze Bahtolowi chciałem tylko nadmienic że dotarliśmy spokojnie do kiszotowozu i do domciuLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment