Brawa dla Masumiego za organizację giełdy. Coraz bardziej profesjonalnie się robi, tak trzymać!!!
2006.02.18 - XI Krakowska Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Ja też się dołączam do gratulacji pogiełdowych. Miło było zobaczyć tych co ich zobaczyłam. Giełda towarzysko udana. Inne aspekty mnie zasadniczo nie dotyczą, to się nie wypowiadam.
Dzięki dla organizatora i ubolewania z powodu świeżo upieczonych "współorganizatorów".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nitka(...)ubolewania z powodu świeżo upieczonych "współorganizatorów".Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumMyślałem trochę o żebraniu na krakowskim Rynku ale pewnei już wszystko zajęte i jeszcze bym dostał fangę w nosLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Giełda bardzo dobrze zorganizowana , duże uznanie dla organizatora Tomasza Sygi i podziękowanie dla sponsora browaru Okocim.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nitka(...)
Dzięki dla organizatora i ubolewania z powodu świeżo upieczonych "współorganizatorów".Last edited by iron; 2006-02-21, 11:40.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Jak już mówiłem giełda świetna. Wielkie podziękowania dla organizatorów.
Mam tylko jedno malutkie "ale", które chyba jest znacznym niewypałem.
Otóż chodzi o to, że w podarunkach dla birofilów była podstawka pod mysz komputerową z logo Karmi i kalendarze na rok.......2002.
Comment
-
-
To tylko nieistotna drobnostka , byłem na giełdach gdzie były większe niewypały i to wcale nie w podarunkachCzymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
Comment