Informacja najbardziej pewna: 29 kwietnia 2006 r. w Białej Podlskiej odbędzie się kolejna - 5. Bialska Giełda Birofilów. Oczywiście zaczynamy o godz. 8 rano. Pozostałe informacje już wkrótce.
Serdecznie zapraszamy!
Mam pytanie co do wycieczki na Białoruś, czy potrzebne są wizy???jeśli tak to jakie wiąża się z tym koszty i formalności??? czy też może da się bez wizy przekroczyć granicę w ramach ruchu przygranicznego turystycznego???(kiedyś coś chyba takiego było???)
Mam pytanie co do wycieczki na Białoruś, czy potrzebne są wizy???jeśli tak to jakie wiąża się z tym koszty i formalności??? czy też może da się bez wizy przekroczyć granicę w ramach ruchu przygranicznego turystycznego???(kiedyś coś chyba takiego było???)
Do przekroczenia granicy z Białorusią wymagana jest wiza. W najblizszym czasie zamieścimy ostateczne wytyczne dot. wycieczki. Pracujemy nad programem.
Wiadomość z ostaniej chwili: Sponsorem Głównym Jub. 5. Bialskiej Giełdy Birofilów 2006 został Browar Łomża Sp. z o.o. Wspólnie z browarem przygotowaliśmy ciekawe pakiety prezentowe wszystkim uczestnikom giełdy. Oczywiście wybornego piwa z Łomży nie zabraknie!
wynika z niej, że wiza dla nas kosztowała by 6 dolarów, i tak się zastanawiam czy by nie zebrać listy osób które by jechały i złożyć to razem z odpowiednim pismem co i jak i dlaczego chcemy tam jechć, może ktos z Białej wyskoczył by na rozmowe z konsulem(honorowym??? bo taki chyba jest w Białej.
wynika z niej, że wiza dla nas kosztowała by 6 dolarów, i tak się zastanawiam czy by nie zebrać listy osób które by jechały i złożyć to razem z odpowiednim pismem co i jak i dlaczego chcemy tam jechć, może ktos z Białej wyskoczył by na rozmowe z konsulem(honorowym??? bo taki chyba jest w Białej.
Cierpliwości. 15 lutego na spotkaniu brackim ustalimy szczegóły i z pewnością poinformujemy zinteresowanych.
Ale do ustalania szczegółów przydałoby się wiedzieć jaka jest liczba osób zainteresowanych. Kiedyś już był taki wątek na forum, ale jakoś się rozmył i ucichł...........
Ale do ustalania szczegółów przydałoby się wiedzieć jaka jest liczba osób zainteresowanych. Kiedyś już był taki wątek na forum, ale jakoś się rozmył i ucichł...........
... myślę, że wpierw oferta. Po przedstawieniu całości programu możemy utworzyć listę chętnych.
Posiadam zniżki kolejowe (Przewozy Regionalne) na giełdę w Białej Podlaskiej. Jeżeli jest ktoś chętny na otrzymanie takiej, to proszę o kontakt na pw i przesłanie mi później zaadresowanej koperty ze znaczkiem.
Prośba o raczej zbiorowe przysyłanie zapotrzebowania na zniżki, jednak jeśli ktoś chce indywidualnie to oczywiście także wyślę.
Jak ktoś planuje nocleg w Białej to są zniżki na noclegi w hotelu MIXBUD na ul. Terebelskiej 104.
Koszt noclegu wynosi 30 PLN od osoby, przy rezerwacji proszę się powoływać na giełdę piwną.
Telefon do hotelu: (083) 342 65 01
Prośba o raczej zbiorowe przysyłanie zapotrzebowania na zniżki, jednak jeśli ktoś chce indywidualnie to oczywiście także wyślę.
Jak ktoś przysyła kopertę ze znaczkiem, to przecież nie ma znaczenia, czy wyślesz jeden kwit, czy dziesięć. Ja do wszystkich wysłanych dokładałem zniżki na zapas, w końcu nie wiadomo, ile kto będzie naprawdę potrzebował.
Odnośnie planowanej wycieczki do Brześcia - z przykrością powiadamiam zainteresowanych Forumowiczów, że musimy odłożyć wyjazd do przyszłego roku. Dlaczego?
Ostatnio w zwiazku ze zmianą pracy nie znalazłem czasu na zajęcie się tą sprawą - z góry przepraszam
Jak ktoś planuje nocleg w Białej to są zniżki na noclegi w hotelu MIXBUD na ul. Terebelskiej 104.
Koszt noclegu wynosi 30 PLN od osoby, przy rezerwacji proszę się powoływać na giełdę piwną.
Telefon do hotelu: (083) 342 65 01
No to jutro dzwonię, gdyż azaliż zamierzamy przybyć z Żoną-Taxi.
A za zniżki dziękujemy, gdyż przybędziemy autkiem jak co roku.
Comment