Czy ktoś z Warszawy ma już zniżki lub wyslał kopertę?
2006.04.29 - 5. Bialska Giełda Birofilów, Biała Podlaska
Collapse
X
-
Masz szansę być pierwszy i wysłaćbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Na półtora tygodnia przed giełdą trwa cisza.
Bedzie ta giełda, czy nie? Gdzie?
Będzie spotkanie przedgiełdowe, czy nie? Gdzie?
Żona-Taxi silnik grzeje a tu czeski film.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Giełda jak najbardziej się odbędzie. Miejsce giełdy tak jak w zeszłym roku przy Pubie Osjann na ul. Janowskiej 11bc. Z kolei trwają ustalenia w sprawie spotkania przedgiełdowego. Wstępnie będzie to pub Simons (róg Placu Wolności, wejście od uliy Janowskiej). Jak wszystkie informacje zostaną potwierdzone to wtedy podamy dokładniejsze informacje.
Comment
-
-
Przyjmuję zamówienia od uczestników giełdy na piwka .
- Okuniew?
- Konstancin?
- inne?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
A ja, jak zwykle zresztą, uprzejmie proszę koleżeństwo "browarzące" o wrzucenie do swych podróznych kuferków etykiet z domowych. Wszak szczytnym mym celem jest osiągnięcie TYSIĄCA tychże do końca roku (dziś pojawiła się dopiero 845-ta).
Comment
-
-
Meldunek o gotowości
Melduję, że jadę. Czy dojadę? Nie wiem...
Melduję też, że dla Sekcji Zachodniopomorskiej mam zniżki PKP.
To na razie tyle.
Comment
-
-
Potwierdzam podane wyżej informacje. Impreza przedgiełdowa odbędzie się w pubie Simons (ul. Janowska 1, róg Placu Wolności). Zapraszamy na spotkanie od godziny 18.
Sama giełda odbędzie się tam gdzie w zeszłym roku, koło Pubu Osjann (ul. Janowska 11bc) od godziny 8.00.
Po giełdzie przewidziane ognisko w lasach podlaskich od godziny 16
W razie wszelkich niejasności kontakt:
ja (Sławek) 606 808 855
Maciek 665 170 934
a do maya jest podany wyżej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mayZ małym sprostowaniem - do mnie tylko telefony towarzyskie . Tym razem moja aktywność przy organizacji giełdy była znikoma .
Comment
-
Comment