Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banita
2006.04.29 - 5. Bialska Giełda Birofilów, Biała Podlaska
Collapse
X
-
Giełda bardzo udana , frekwencja dopisała , pogoda wyśmienita , bardzo dobra jak zawsze organizacja imprezy , konkursy, posiłek , no i bardzo miłe zaskoczenie w postaci zestawów które można było odebrać po zapłaceniu symbolicznej kwoty biorąc pod uwagę to co zawierały torby sponsorowane przez browar Łomża, w mojej torbie znalazłem dyplom okolicznościowy który zamieszczam poniżej, pocztówkę , okolicznościową podstawkę pod piwo z Łomżyńskiego browaru , koszulkę w rozmiarze XXL , i szklankę Łomża export zrobioną na okoliczność giełdy i piwo , skany zamieszczę w galerii .
Wielkie podziękowania dla wszystkich organizatorów i sponsora giełdy , w przyszłym roku moja obecność obowiązkowa .Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Wielkie dzięki dla organizatorów, między innymi:
- dla tego, co polewał perełkę na przedgiełdowym spotkaniu;
- dla tej, co smarowała kanapki pysznym smalcem;
- dla tego, co dzień wcześniej jeszcze walczył, aby podstawki mogły trafić do uczestników giełdy.
- dla tych, których nie wymieniłem a przyczynili się, że jak zwykle warto było przyjechać.
Wasze zdrowie
I tylko szkoda, że niektórych od uczestnictwa w V giełdzie w Białej Podlaskiej, odciągnęły inne imprezyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Gorące podziękowania dla:
1. Żony-Taxi, która nas tam zawiozła a potem, mimo pewnego stopnia naszego "zużycia" zabrała do domu.
2. Organizatorów, za organizację przedgiełdowego spotkania i oczywiście giełdy.
3. Sponsora, za to co otrzymaliśmy na giełdzie (posty Darka 99).
4. Tych co na Górze za wspaniałą pogodę.
5. Dla wszystkich, którzy przybyli na V Jubileuszową i dzięki temu mogłem przywieźć trochę nowości (pewnie niedługo znajdą się na stronie).
I do następnego spotkania za rok. A teraz Zwierzyniecki "ręczny granat" i ZdrówkoLast edited by sopista; 2006-04-29, 16:16.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
I tylko szkoda, że niektórych od uczestnictwa w V giełdzie w Białej Podlaskiej, odciągnęły inne imprezyTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pogiełdowe ognisko właśnie się skończyło... Część osób jeszcze poszło balować, część już w domach.
Ze strony organizatorów bardzo dziekuję za tak liczne przybycie oraz miłą atmosferę wszystkim uczestnikom.
Z piwnym pozdrowieniem BPZP
Comment
-
Comment